Sidor

lördag 28 november 2015

Presentation Minis bebisar

Jag funderade lite på vad jag skulle börja dagens blogg med. Lite historia eller nutid. Jag får väl börja med nutid antar jag. Alla 3 bebisarna mår bra och har gått upp i vikt vilket visar att Mini har fått igång mjölken. Nu har inte alla gått upp lika mycket, men det har ju sin orsak, bebis nummer 1 föddes ju nästan 6 timmar innan 2:an och sen 3:an kom. Så hon fick ju säkert i sig en del mjölk under den tiden för tutte hittade hon direkt. Tror viktuppgången blir jämnare vid vägningen imorgon. Och så var det ju det där med namnen. Hade ju 2 teman. Det som jag nu valde bort får jag ta till en annan kull så jag berättar inte vad det är. Men denna kullen, dessa 3 tjejer får temat i sina namn. Och här blandar jag nu historia och nutid.

För många år sedan så gick det en serie på tv:n som på svenska heter Förhäxad, på engelska heter den Charmed Ones, (vilket jag använder mig av då jag inte vill ha å-ä-ö med i namnen) Jag kollade varje avsnitt av serien och tyckte den var så bra så jag har kollat repriserna också....2 gånger. När jag började min uppfödning så bestämde jag att jag skulle ha namn på kändisar och i A-kullen hade jag Alyssa Milano, som i denna serien spelar Phoebe. I H-kullen har jag Holly Marie Combs som i serien spelar systern Piper. Dock missade jag den 3:dje och 4:de systern Shannen Doherty som spelar Prue och Rose McGowan som spelar Paige. (Page kom in i serien sent) När S-kullen föddes var där bara 2 pojkar. I R-kullen hade jag ju en tjej, men Elisabeth som köpte henne fick själv bestämma vad hon skulle heta och det blev Ricki Lake så där rök det. Men jag hade lovat att hon fick välja namn själv bara det började på R.  Inget att gråta över men nog har jag tänkt på det.

För att jag skulle kunna ha detta temat så var det tvunget att bli 3 tjejer för i serien handlar det om Power of Three (kraften av tre) något som systrarna använde gemensamt när dom använde sig av trollformer. (Ja, jag vet....Jag är heltokig nu) Namnen Prue, Piper och Phoebe är i den ordningen dom är födda i serien, alltså Prue är äldst. Jag tar detsamma på tjejerna, dom får namnen i den ordningen som dom föddes.
Men innan bilderna så kommer deras vikter idag och viktuppgången sedan igår
Prue 127g +21g
Piper 112g +5g
Phoebe 118g +11g

Och här har ni dom nya familjemedlemmarna i Tawalli's

Tawalli's The Charmed Ones Prue
Färgen är choklad. Men sen tror jag att hon kan vara smoke, jag låter det vara en vecka iallafall för då ser jag nog. För hon är väldigt ljus. Sen vet jag inte än ifall hon är padda för jag tycker mig se det skimra lite i rött lite här och var, men det kan vara chokladfärgen som är ljusare på vissa ställen. Solid tror jag iallafall om än med spökmarkeringar













Tawalli's The Charmed Ones Piper
Även Piper har färgen choklad. Men är hon padda? För hon har ju en hel del rött i sig men å andra sidan är hon mönstrad och mönstret kommer nog fram mer och mer för varje dag. Är iallafall helt säker på att hon inte är smoke, hennes chokladfärg är fint mörk
















Här kan ni även se Pipers defekta högra framtass. Tror alltså inte för ett ögonblick att hon har ont av den och tror också att hon kommer att klara sitt vuxna liv trots detta.





Så här ser hennes vänstra framtass ut, alltså helt normal.




   Tawalli's The Charmed Ones Phoebe
Och här är ingen tvekan, färgen är chokladsköldpadd smoke, samma som sin mamma och mormor. Men mycket rött vilket jag gillar. Och redan när hon föddes kände jag att jag ville behålla henne. Men som sagt, jag ska inte det (jag ska inte-jag ska inte-jag ska inte)...Kan inte ha hur många katter som helst. Fast blir hon inte såld så blir jag inte så ledsen över det. Och sen beror det också på vad Benny säger, han kanske blir tokkär i henne (hoppas-hoppas-hoppas)
















Tillsammans med sin stolta mamma Mini (Tawalli's Dionne Warwick)


3 kommentarer:

  1. Åhhh de är verkligen såååå fina! Stort grattis igen!!! Och namnen är jättesöta!

    SvaraRadera
  2. Skall visst, skall visst, skall visst. Fnissssss.... Min mamma hade tre namn och det ena var den svenska versionen av Phoebe= Febe.....

    SvaraRadera
  3. Åhhhhhh... Defekter... Hm... Passar på Sjöbacka, hihi... Om man säger så, fniss......
    Må så gott, stort som smått!!!
    Bim HD

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck