Sidor

måndag 23 november 2015

Härliga sovplatser

Jag tycker inte det ser så härligt ut, mer knöligt och obehagligt. Men vad jag tycker har ju ingen betydelse, det är vad tjejerna tycker. Och dom älskar att ligga och sova på dom mest konstiga ställen och platser....även om det av och till passar med deras bäddar som finns överallt. Som Benny för övrigt tyckte jag skulle välja....vilka som skulle vara framme och vilka vi kunde lägga undan. Jag vann....Inga lades undan, alla är där dom var tidigare.  Många av dom är ju under sängen för där gillar dom att ligga. Och så bädden som Zira vann på Brittspecialen och som Anngert har sytt. Den älskar hon och hon står gärna och mjölktrampar i den. Faktiskt gör även Lillan och Mini det. Så den har Anngert gjort med kärlek....eller helt enkelt sytt in något speciellt som katter tokälskar ;)


Att ligga i/på sina leksaker är en av favoriterna, speciellt dessa som är på bilden.





Tittut. Zira låg och sov och jag tog fram kameran....Gissa vad? Javisst, så klart trodde hon att jag hade vippan...tokkatt





Idag är det dag 62/63 för Mini. Hon har lagt på ytterligare 48g till dom hon hade, sammanlagt idag 1211g. Vågen visade 5408g. Spänningen är olidlig nu. Jag är så grymt nyfiken så jag kan spricka. Håller mig sysselsatt  med en massa som jag egentligen inte behöver göra. Går igenom alla skåp och rensar bort sådant jag ändå inte använder. Diskar och torkar ur allt. Känns bra. Min julbelysning är uppsatt, allting blev klart i helgen. För jag kan lova....jag kommer inte hinna annars om jag ska göra det precis innan helgen. Bilderna på Mini är tagna idag.









När jag gick in till Mini blev Zira helt galen. Jag hade ju med mig vippa för att kunna få till en bra bild på henne. Hade inget annat val än att leka lite med Zira, fast det gjorde jag med glädje. På första bilden gör hon PRECIS som hennes mor Mini.....sitter/går/står på stolryggen. Än så länge går det ju bra, men jag är livrädd att hon ska välta stolen. Hon blir ju inte direkt lättare. Sen undrar jag om hon någonsin kommer över sin kärlek till vippor och att tjattra så snart hon ser en. Lite jobbigt när jag ska fota, men å andra sidan så älskar jag dessa miner som hon gör.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck