Sidor

onsdag 10 september 2014

Utställningsdax

Ja alltså. Det börjar dra ihop sig för en resa till Valencia och utställningen som är i helgen. Vi åker på fredag och jag är nervös så jag smäller av. Inte inför utställningen...inte just nu. Nu är det själva resan som jag är nervös över. Och inte till själva Valencia för jag "tror" det bara är raka spåret och motorväg.... utan jag är nervös för när jag väl kommer dit. För när jag tittar på kartan så ser jag att jag ska in i själva staden. (man kan ju kolla allt det på google maps)

Jag bokade hotellet redan den 6 augusti. Dubbelrum för 160 euro (ca1470 kr) Det fanns något som heter Galamiddag...fråga mig inte vad det är men mat är det ju. Då skulle man betala 200 euro extra. Men jag ville inte ha det. För jag vill hellre gå ut och käka något på kvällen och kolla lite (om jag orkar vill säga) Själva utställningen är även den på detta hotellet som heter Olympia. Så jag slipper ju iallafall gå upp extra tidigt...hmmmm, som att jag kommer att kunna sova..... Jaja....vi får se om jag hittar dit. Har iallafall laddat ner gps i mobilen...Har testat och det funkar....pratar till och med svenska som tur väl är.

Även idag har Lillan och Mini fått sig en genomgång med superblöt handduk. Sista gången blir i morgon och då ska jag gå igenom dom igen en sista gång. Kolla öron, svans och om jag behöver klippa klorna igen. För dom växer som sjutton här. Jag hoppas innerligt att det finns ac på utställningen. För det är så extremt varmt nu. Och det skulle bli varmare till helgen. Tror inte katterna bryr sig så värst....det är mer jag som kommer att smälta bort. Vad tycker ni....ska jag ta med mig kameran???
Blir ju tyvärr inte så många katter (öööö, har jag skrivit det innan) Nä, det är bara 160 katter som kunde anmälas. Jag vet några här som kommer med sina britter. Ska bli så spännande.
Ja just det. Jag tänkte att jag skulle skriva om hur mycket det kostar att ställa här, kommer inte ihåg om jag har skrivit det och orkar inte titta efter. Men för varje katt jag ställer kostar det 257 kronor per dag knappt. Dom som är med i ASFE betalar lite mindre. Det som kostar med denna resan är ju bensinen, den är lika dyr som i Sverige, vissa mackar dyrare. Och man bör tanka upp bilen för det är långt mellan mackarna. Att få bensinstopp ger dryga böter.



Här har ni min rutt





Och så här ser det ut om man ändrar så man kan se jorden






Efter förstoring ser ni att det är en biljard vägar jag ska korsa i stan






Så här ser hotellet ut





Dubbelrum bokat...undrar om det ser ut så här


2 kommentarer:

  1. Mycket spännande.Än en gång kör försiktigt. Skickar en Lycka till KRAM.
    Taito

    SvaraRadera
  2. Ta med kameran. Ska bli kul att se hur det fungerar och ser ut där nere. Saknar dig. Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck