Sidor

tisdag 16 september 2014

Kattungarna fyller 5 veckor

Hej!


Pappa Atlas & Iris

Idag är det 5 veckors dagen och alla kattungarna har gått upp rekordmycket i vikt. De började ju äta vanlig blötmat för ca en vecka sedan och denna vecka har de gått upp mellan 30-40%. De är nu ganska förslagna och har visat att de inte finner sig i att vara instänga i sin hage så nu är de på hela nedervåningen. De kommer skuttande och möter en i dörren - föräldrarna lär dem att göra så. Oliva & Atlas kommer alltid till dörren när vi kommer hem. De är väldigt sociala och påminner lite om hundar med just den saken. De pratar och vill ha lite klapp och kel. Mycket trevligt! Förutom att kattungarna får blötmat har de börjat smaka lite på torrfoder för bebisar. Genom att torrfodret står framme kan de ta en bit när de vill. Det passar bra för små bebisar som vill äta lite ofta.

De senaste dagarna har jag fått flera mycket glada besked från spekulanter som velat tinga de bebisar de tidigare reserverat. Totalt sett är nu Malva, Näva, Linné, Akleja, Scilla och Lupin tingade. Iris letar efter sitt kommande hem. Är du människan som kan tjäna henne? Hör av dig :)

Dags för bilder. Alla deras sidor är uppdaterade med flera bilder. Klicka på deras namn så kommer du dit.

Må så gott! Christin


Iris - tillgänglig
En social och nyfiken tjej som spinner mycket. Ljusa färger!


Scilla - tingad

Akleja - tingad

Malva - tingad

Näva - tingad

Lupin - tingad

Linné - tingad

När jag tagit bilder på några av dem tog batteriet slut. Fick ladda det lite och när jag kom tillbaka såg det ut så här…






1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck