Sidor

tisdag 9 september 2014

Benny 50 år

Idag vill jag säga stort grattis till min älskling Benny som fyller 50 år. Vi har inte gjort något speciellt för han ville inte att det skulle vara något. Så vi har bara gått här hemma och lullat och vi var iväg till poolen och tog oss ett dopp. Vill tacka alla som har grattat honom via FB, och ett speciellt tack till Lena som har Stenkatten's britter för presenten. Bild på födelsedagsbarnet kommer här idag.

I måndags var vi på marknaden i San Pedro igen. Har inte varit där sedan Josefine var här. Var i behov att lite frukt och grönt och det är ju så billigt och gott när man köper dom på en marknad. Denna gången så stannade vi faktiskt till vid ett olivstånd. Jag har aldrig....ALDRIG.....gillar oliver. Tycker att dom jag har smakat har varit så beska. Vid detta ståndet så luktade det så gott med allt det inlagda. Benny gillar ju oliver så vi skulle köpa några bara för honom. Men så fick vi smaka på diverse inlägg, och jisses säger jag....det var så gott. Smakade inte alls så som jag är van vid. Vi köpte oliver med vitlök i...inlagda vitlöksklyftor, stark feferoni (så stark så det rök ur öronen) oliver med någon slags paprikamix och så gul inlagd lök. Allting smakade så gudomligt gott. När vi skulle betala fick vi nästan en chock. Detta var INTE billigt, kostade över 300 kronor. Jaja...vi kunde liksom inte säga att vi inte ville ha det. Och vi får ju smaska på gott här hemma. Men nästa gång så vet vi...vi ska inte alls ha så mycket, för en del av hällde hon på bra med.

Lillan och Mini har fått sig ett mindre bad idag vilket innebär mycket blöt handduk som jag har gnuggat dom i. Jag är så tacksam att dom inte fäller just nu inför utställningen. Speciellt med tanke på att det faktiskt är väldigt varmt här. idag var Mini sekunder från att öppna ytterdörren själv. Hon är alltså en riktig påhittig liten kisse. Försöker verkligen på alla sätt att hitta utvägar så att hon kan komma dit hon vill. Och går det inte får hon ryck och börjar springa överallt och hoppa utmed väggarna....bokstavligt talat alltså.
Vi tog bort allt vatten ur vår lilla pool som vi har här i trädgården så nu kan bilen stå helt under taket och Mini som igår kom på att hon skulle kunna komma upp på taket via bilen blev sur....Jag såg det på henne. För igår sedan hon försökte fick bilen stå utmed gatan. Lite bilder på henne när hon försöker komma åt flugor och annat uppe på pelaren....och film på henne idag också.



Födelsedagsbarnet Benny




Mini


Ufufuf....förresten!!! Jag fick en förfrågan på en chokladsilver hane idag efter Mini och Noppes. En uppfödare från Frankrike som ville ha en. Hon föder upp brittiskt långhår men ville ha korthår som är långhårsbärare. 












2 kommentarer:

  1. så rar hon är. Grattis igen Benny

    SvaraRadera
  2. Mycket spännande att läsa dina rapporter . Ser fram emot läsa om utställnigen. Höstdag här hemma idag med dimma och plus 7 grader. Ha de gött o hälsa 50 åringen.
    Taito

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck