Sidor

söndag 21 september 2014

Iris är till salu!

Hej,

Här har vi haft en helg full med besök, kattungarnas socialisering går därför framåt i full fart! De har nu väl godkänt betyg i kursen Umgås med 2-åring. Nå 2-åringen var ganska snäll och klappade fint så det var en lätt kurs. I fredags blev Scilla tingad och hon kommer att få ett underbart, omsorgsfullt hem i Helsingborg. Det känns bra i hjärtat att alla ni som tingat kattungar är så vettiga och härliga människor.

Den som är kvar till salu nu är Iris (klicka för att komma till hennes sida). Iris är en nyfiken och social tjej med mycket energi. Hon går på upptäcktsfärd och busar mycket men ligger däremellan i knäet och njuter av klappar och kel. Hon är bland dem som är ljusast i färgerna. Om du tror att ni kan erbjuda henne rätt hem får du gärna höra av dig till mig christin.vildevik@gmail.com

Som vanligt på helgerna har jag tagit lite foton på dem. Jag försöker att få bra bilder på alla och har presentbanden på dem så att det lätt ska gå att se vem som är vem.
Akleja - orange
Iris - rosa
Malva - blå
Scilla - svart
Lupin - lime
Näva - grått
Linné - inget band

Hoppas att ni har en fin helg! Bara hör av er om ni vill komma och hälsa på era kisar igen, eller om det är någon som är sugen på att träffa Iris.
Christin





































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck