Sidor

tisdag 23 september 2014

Blomsterkullen 6 veckor

Hej,

Idag är kullen hela 6 veckor och endast 6 veckor återstår till leverans. Det går snabbt framåt! Som vanligt går allt bra. De äter, sover, busar och växer. Alla är sociala, glada och nyfikna. När man kommer hem har man hela flocken i hallen för att säga hej, på morgonen trampar de alla mig på fötterna för att komma först till maten och på kvällen myser vi i soffan. Det finns alla förutsättningar för att alla kattungar ska bli trygga och stabila individer.

Jag börjar nu känna igen dem utan att titta på nagellacket på svansen. Ja Linné och Näva har jag förstås känt igen hela tiden. Men de andra flickorna har utvecklats mer och nu har jag oftast rätt när jag ser dem på håll.

Iris är fortsatt till salu. Ska jag vara helt ärlig blir jag inte ledsen om jag inte hittar någon jag vill sälja henne till ;) Men om du är nyfiken på henne - hör av dig!

Alla kattungars sidor är uppdaterade med bilder, klicka på namnen under bilderna. En hel del stirrande blickar, andra halvslumrande. En del bilder ser verkligen helt galna ut! Jag blir full i skratt ibland när jag laddat upp dem. Men jag hoppas och tror att ni känner igen era små. Jag tycker att det är roligt att se på bilderna hur de utvecklats från vecka till vecka.

Hälsningar Christin

Iris - till salu
Nyfiken, social och orädd

Malva - tingad
Trubbig mysig uppsyn, gosig och älskar närhet. 

Akleja - tingad
Rund och go, tar det alltid piano.

Näva - tingad
Trygg och stabil upptäckare. Tyngst denna vecka, hon och Akleja tävlar om den saken.

Lupin - tingad
En kelig spinnmaskin som gärna klättrar på ben och möbler.

Scilla - tingad
Gosig och vacker - har ni sett de underbara färgerna!

Linné - tingad
Självsäker kille som älskar att ligga i famnen.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck