Sidor

tisdag 9 september 2014

Blomsterkullen 4 veckor

Hejsan,

Idag fyller kullen 4 veckor. Alla mår bra och går upp i vikt, men Malva och Linné ligger lite efter de andra. Dom är pigga och glada så jag är inte så orolig. De är ju så många i kullen så det är nog inte så konstigt att de växer lite pö om pö. Nu har de börjat få annan mat än Olivias mjölk och som synes var det populärt…

Linné äter med hela kroppen!

I och med att de får vanlig mat så har de även fått toalådor. I dem har vi papperspellets, det är viktigt att små kattungar inte får klumpbildande sand. Om de äter den kan de bli förstoppade och de smakar ju på det mesta i denna ålder. Såg minsann Iris använda lådan idag! Fram till nu har Olivia hjälpt dem med deras behov, men de fattar snabbt vad som gäller. Jag har satt dem i lådan efter att de ätit och nu söker de sig dit. Katter blir som regel snabbt rumsrena!

Efterrätt hos mamma Olivia

Näva tog en extra slurk, efter efterrätten!

Efter matorgien somnade alla. Alla mönstrade har samma färg som Olivia. De kommer att bli ljusare efterhand.

Alla kattungars sidor är uppdaterade nu. Det är inte helt lätt att fånga dem på rättvisa bilder, alla är vansinnigt söta, gulliga, bulliga och inte alls så sneda och vindögda som en del bilder gör gällande. Har lagt upp de bästa efter att ha sorterat bort de suddiga, de där de gapar, de där de blinkar, de där de vrider på huvudet, de med dålig skärpa, de överexponerade - ja ni förstår.

För tillfället är Akleja och Malva tingade, det betyder att deras blivande ägare har betalat handpenning på dem. Lupin, Linné och Näva är reserverade, det betyder att det finns hugade spekulanter och att vi bestämt tid för besök. Iris och Scilla är fortfarande tillgängliga. Hör gärna av er om ni är intresserade! Klicka på deras namn för att komma till deras egna sida med fler bilder!

Scilla - tillgänglig
En busig och kelig tjej med härliga färger.

Iris - tillgänglig
En nyfiken flicka med skinn på näsan. Något ljusare i färgen.

Akleja - tillgänglig
En mysig, spinnig tjej som lullar runt för sig själv eller ligger och sover i en hög. 
Mycket lik Olivia som ung.

Lupin - reserverad
En kelig flicka som gärna busar.

Linné - reserverad
En social herre som bara är nöjd om han får sitta i mitt knä, eller i min hand.

Näva - reserverad
En gosig clown som älskar mat

Malva - tingad
En kelig flicka som gärna vill komma upp i famnen



Pappa Atlas - en mycket gosig herre

Hälsningar Christin och Blomsterkullen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck