Sidor

onsdag 1 februari 2012

Priscilla 6 månader bilder/videos

Min lilla underbara Priscilla är idag alltså redan 6 månader. Som vanligt kan jag inte fatta vart tiden tar vägen för jag hinner verkligen inte med. Några extra timmar på dygnet hade jag inte tackat nej till för tillfället.
Priscilla som jag faktiskt kallar för Cilla av och till är en helt underbar katt, jag verkligen älskar henne. Givetvis är jag lika tokig i alla mina katter men just Cilla har snott mitt hjärta totalt. Det går inte att beskriva med ord hur hon är utan man måste helt enkelt se henne live. För att förutom att jag är heltokig i henne så är hon lika tokig i mig. Jag har vägt henne idag och även dom andra tjejerna. Jag tycker inte vikten har ökat så värst mycket. Speciellt efter dom sista 2 veckorna när dom bara huxflux vägrar äta maten som jag serverar. I och för sig är jag glad över att dom äter torrfoder så bra, men jag gillar inte att dom nästan har slutat med viktuppgången, speciellt inte nu då det är utställning om 1 månad.
Priscilla 2912g +97g
Olivia 2642g + 107g
Luna 2850g -8g.

Listan för Årets katt har nu kommit ut. Min Kurt är med, han blev 3:a av alla korthårskatter inom WCF, 2:a i vår förening. Jag är så klart superstolt. Han fick ju lite extrapoäng då han blev bästa korthårshane 2 gånger. Fjodor hade också höga poäng men inte någon bästatitel. som ni kanske kommer ihåg var han ju riktigt tunn på utställningarna förra året och jag är bara glad att han fick sina cert.

I måndags så var en av mina kattungeköpare...Ingrid...här. Hon bjöd ut mig på Bambu och vi hade det hur trevligt som helst. Som vanligt så var maten där supergod, och som vanligt äter man alldeles för mycket när det är så gott. Det var skönt med ett avbrott i allt som jag gör här hemma för tillfället. I helgen så är det dax för Brittfika här hemma hos mig. Det var längesedan nu och jag ser verkligen framemot det, ska bli hur kul som helst. Kanske lite trångt då vi bor i lägenhet men jag tror inte att någon kommer att klaga. På söndag är det dax för styrelse/medlemsmöte och då ska jag så klart dit. Känner mig rätt så delaktig i vår klubb och det känns superbra.

Min bloggfrånvaro dom senaste dagarna har berott på att jag har grejat i mitt kök. Jag har målat om allt, tak, vägg, lister och fönster. Meningen var att jag skulle tapetsera men har liksom inte råd till det. Och då är vit färg bättre än ingenting. Nu är det rent och fint och jag är supernöjd. Hade kul åt katterna när jag målade taket. Dom satt alla 4:a på köksbordet och följde rollern med blicken riktigt noga. I ett av rasterna som jag tog kollade jag lite var katterna var. Dom satt ju så klart inte hos mig precis hela tiden för dom hade gått för att sova. Jag hittade alla utan Luna och kände smått paniken komma. Visst är dom bra på att gömma sig när dom vill men brukar oftast komma fram när laserpekaren kommer på.....men inte denna gången. Luna var och förblev borta. Efter ett litet tag gav jag upp, för om jag slutade leta så skulle hon säkert komma fram. Så ut i köket för att fortsätta måla. Och höll på att ramla av pallen av rädsla. För högt uppe vid taket satt Luna. Hon hade hoppat upp dit via bordet som jag hade flyttat, och hon satt där och försökte föra in tassen i ventilationsröret som är i taket.

Sen så var brorsans dotter Hanna här med sin pojkvän. Hon ville att jag skulle ta lite bilder vilket jag också gjorde. Tills det sa stopp. Min kamera bara lade av. Skit med. Jag har alltså läst instruktionsboken och i den står det att jag måste lämna in den. Har inte en susning om vad som kan ha hänt men det är inte kul. Har ju min lilla kamera men det är liksom inte samma sak. Men men, det får väl gå ett litet tag tills jag får min stora lagad. Måste först bara hitta någon som kan laga den.

Några bilder blir det idag, och så filmer

Priscilla 6 månader


























Och så bilder på hur mitt kök ser ut idag. Hyresvärden har lovat att komma hit med nya kontakter till väggen...får byta alla. Ser ju inte så fräscht ut nu med dom.





3 kommentarer:

  1. Vad fint det blev i köket och ett stort Grattis till Kurt :)!

    Trist med kameran hoppas du får den lagad så snart som möjligt...

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  2. SNYGGT!!! Å så puss till KURT! Å GRATTISkram till hans matte! Ha en riktigt mysig Brittfika, jag skulle sååå gärna ha varit med, men det känns lite för lång väg så här i smällkalla plötsliga vintern. Hälsa alla så jättemycket från mig!

    SvaraRadera
  3. Fin,fina bilder på kissarn!!! De är ju helt underbara!! Oj, vad snyggt köket blev...i synnerhet med det bruna ovanför skåpen!! I like!!//Kramiz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck