Sidor

fredag 3 februari 2012

Lite pyssel

Dagen har väl varit lite si och så. Lite frustrerad över vissa grejer men det går väl över. Vaknade i morse med att här inte var vatten, rören hade frusit så det blev att ringa hyresvärden. Ville dock inte ringa så tidigt som jag var uppe och när jag ringde vid 9-tiden så var dom redan på plats här...någon annan hade också ringt...TIDIGT :-) I det läget kändes det väldigt bra att jag förberedde kaffet igår kväll. Det var bara att klicka på perkulatorn.

Brittfika imorgon då. Var iväg och köpte in allt som behövdes till smörgåstårtorna och det blev ju en del om man säger så. I slutänden så blev vi bara 6 personer och då kan vi vara här hemma. Lite tråkigt dock att det var en del som inte kunde eller hoppade av av olika anledningar. När jag har bloggat klart ska jag börja med att få ihop allt. Blir ju godast om den får stå och dra sig över natten och sedan så garnerar jag den i morgon förmiddag. Ska även göra efterrätt...gott :)





Under en längre tid...riktigt länge så har jag haft tankar på att göra egna skyltar till utställningsburarna. Men det har inte varit möjligt att göra dom då jag behövde en lamineringsmaskin. Tills jag kom på igår att jag hade en. Jisses vilket minne jag har. Senast jag hade den i handen var jag på väg att lägga den i förrådet dåjag aldrig använder den men Benny tyckte att den skulle vara kvar här inne fallifall att.... Och det kom jag alltså på nu. Så jag har haft lite kul med att göra skyltar. Först gjort grafiken och skrivit ut, sedan klippt ut det och in i lamineringsfickor...sedan klippt till det igen och stansat i hål. Tänkte från början haft i något snyggt smalt sidenband med det blev inte bra...för mycket helt enkelt. Så det fick bli dom snörena som jag har satt dit. Guldfärgat resårband. Har inte knytit ihop det, blir bara jobbigt sen när jag ska knyta upp det på buren. Gjorde då skyltar med mitt stamnamn, ett med varje katt och sedan runda där det står att man inte ska röra katten. Lite roligare och mer personligt när det är mina egna katter på. Om någon är intresserad av att ha egna sådana med sina katter på så kan jag göra för en mindre peng, se nedanför.


Dessa kommer jag att ta 20 kronor för. Har fotat med en tändare vid så ni ser hur stora dom är





Dessa kommer jag att ta 10 kronor för


2 kommentarer:

  1. Smaskens!! Så himla mycket fin,fina grejer!! Syns imorgon!!

    SvaraRadera
  2. Skulle gärna vilja beställa skyltar av dig, tre stycken av de översta, brukar aldrig ha fler än tre katter med på utställning.
    S'Odontassens Ragdoll o Britter, eller hur det ska stå?
    Skulle också vilja ha "Se men inte röra" på mina katter, vill du att jag ska maila över katterna, ska bara se om jag har några bra bilder på dom,,, lite småroliga som du har,
    Ha en bra kväll, Monica
    Min mailadress m_jonason@hotmail.com

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck