Sidor

tisdag 6 oktober 2015

S*Brembo A Little Bit More

Ååååå vad jag är bebissjuk. Och faktiskt lite småkär i denna lilla killen. Så otroligt söt. Kommer att bli en riktig liten charmknutte. Benny kommer väl att banka något hårt i skallen på mig (om han läser inlägget) men ibland blir det ju att någon kattunge....behöver inte vara min egna....fastnar och tar plats i  hjärtat lite extra mycket. Hans färg är cremé-vit harlekin och det är inte fy skam. Och OM jag skulle ha honom så hade jag kunnat para alla mina tjejer med honom då det är nytt blod som tillförs. Spännande att leka med tanken......Båda hans föräldrar är supersnygga och pappan har jag ju gillat skarpt allt sedan Lena fick hem honom.

Ali som han kallas för fick en tuff start i sitt liv. Han har inga syskon och mamma Gem hade inga krystvärkar. För er som inte vet så är en förlossning jobbigare om det bara finns en bebis då dom andra knuffar på i vanliga fall. Han föddes med kejsarsnitt och mamma Gem hade ingen mjölk till honom dom första dagarna. För att göra en lång historia kort : Ali hade amma på gång, där fanns 2 uppfödare som erbjöd sin hjälp. Av olika anledningar hörde dom sen inte av sig som lovat, vilket jag tycker är väldigt väldigt dåligt. Det blev inte mycket sömn för Lena som fick mata varannan timme och när hon helgen som var jobbade natt så var hennes dotter där och hjälpte henne. Vilka uppfödarna är behöver ingen fråga mig om då ni inte kommer få svar, det är sekretessbelagt!!!

Nu har iallafall mamma Gem fått igång mjölken och Ali äter och sover och VÄXER. Han har sedan födseln fördubblat sin vikt (och lite till) vilket är superbra. Ska bli så kul att följa honom. Nedanför kommer lite bilder på honom och längst ner kan du se hans föräldrar.



S*Brembo A Little Bit More aka Ali







Mamma CH S*Djursviks Gem, BRI g 02




Pappa (N) Rakkerfantens Gilbert, BRI b 03




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck