Sidor

onsdag 21 oktober 2015

Malmö...Snart dax

Om 3 dagar befinner vi oss i Malmö. Ni vet...Kattutställning och World Show. Jag börjar bli riktigt nervös, kommer säkert att gå vilse bland alla burar och katter, får hoppas jag hittar tillbaka "hem" till våra burar och mina katter. Men det går nog bra. Som det ser ut just nu så kommer Benny att följa med. Känns så bra, då slipper jag åka ensam och har dessutom sällskap hela helgen. Boendet är bokat redan förra månaden, och vi kommer att bo cirka 4 mil utanför Malmö. Stället är Mariannes Bed & Breakfast och ligger i Kävlinge. Kommer att bli supermysigt. Vi åker ju redan få fredag, så fredag kväll ska vi ut och äta lite gott och ha lite "semester" Att det ligger 4 mil utanför med en restid på cirka 30  minuter är betydligt bättre än att åka tidigt lördag morgon med 21 mil och en restid på över 2 timmar.

Skrev ju tidigare att jag hade sytt nya burskynken. Oftast få fungerar det för mig att sy och jag får ihop det jag ska. Men ibland så blir det katastrof, speciellt om jag inte har större lust att sy....eller om jag är trött. Att kombinera blir om möjligt ännu värre. För det första sydde jag kanalerna för trånga. Kan inte sy dom bredare nu heller för då blir dom för korta. Så jag ska köpa kanaler idag och sy dit, tar ju inte många minuter. Att jag dessutom sydde helt och hållet fel när det gäller bäddarna fick mig nästan till att vilja börja gråta. Tyckte det såg konstig ut....och det visade sig att "tältet" var minst 20cm för kort. Så jag la ner det helt. Tänkte att jag sätter upp något annat, men visste inte vad. Igår när jag var ute och shoppade till mina gåvopåsar hittade jag faktiskt 2 bäddar...eller ja igloon. Dom blev kanon. Var lite rätt att dom eventuellt skulle vara för små för Lillan, men hon fick plats och det blev över. När jag kom hem och placerade dom på golvet för att Lillan och Zira skulle kolla dom så tog dom varsin direkt och lade sig i dom. Och där låg dom sedan i lite över 2 timmar. Blev så glad att dom accepterades direkt. Nu har dom något i buren som dom kan känna sig trygga i trots att det är öppet på båda långsidorna.

När jag väl har sytt klart idag ska jag ta fram allt som jag behöver ha med mig. Är ju en del extra att packa då vi ska vara borta hela helgen. Och jag vill inte glömma något. För sen ska jag till Anderstorp och hämta transportburen som jag GLÖMDE ta med mig när jag var och vägde Mini. Har visserligen fler här hemma men jag vill ha denna som är större och där det finns plats för en utställningstoa....man vet aldrig ifall dom måste gå på toa. Bättre att vara på den säkra sidan.



Gillade dessa skarpt. Extra mycket då det står olika städer på dom....det ÄR ju World Show :)  




Senare under dagen bytte Lillan och testade den andra




Mina gåvopåsar. Och javisst kan jag visa det här. Det är ju trots allt ingen annan än jag själv som vet vem dom ska hamna hos ;) Vad som finns i? Ja, lite smått och gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck