Sidor

tisdag 13 oktober 2015

Mini 3 veckor

Idag är det meningen att Mini har gått 3 veckor, och jag tror att hon är dräktig. Såg ju soom jag skrev tidigare ingen parning då Shaq var lite blyg att ge sig på henne framför mig. Men han har ju parat tidigare och vet hur man gör och Mini har ju parats och visade tydligt att hon minsann visste precis vad det handlade om. Så idag var jag i Anderstorp för att kolla tuttar och för vägning

Tuttarna var lite svåra att se om dom var rosa redan förra gången trots att det var hennes första kull och jag tycker det var svårt att se idag också. Såg typ likadant ut som då. Men dom tuttarna som hennes ungar inte diade på dom tyckte jag såg rosa ut. Tog kort men just dom fick jag ingen bild på då dom sitter dumt till för att jag själv både ska hålla henne, ta bort päls och fota.  Att jag tror att hon är dräktig beror på hennes vikt. När hon åkte på parning vägde hon 4264g och när hon kom hem från den vägde hon 4036g och hade alltså gått ner 228g. Idag väger hon 4287, alltså 23g mer än innan parningen. Och då har ju också ökat det som hon gick ner. Dessutom så mådde hon inte så bra helgen som var, det var väl 2-3 veckors illamåendet kan jag tänka mig. annars mår hon kanon och det illamåendet har nu gått bort.

Idag när jag åkte dit hade jag gjort en klös som man har på väggen...gissa om hon blev glad :) Lilla älsklingen. Känner att jag gjorde helt rätt när hon fick flytta till John, hon är en helt annan katt nu.....sover jämte John hela natten och ligger gärna på ryggstödet vid honom när dom tittar på tv.


Klösen användes direkt på golvet







Och på väggen var den lika poppis






Så här såg tuttarna ut idag. Ska fota dom igen nästa tisdag



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck