Sidor

tisdag 28 april 2015

Minis bebisar 2 veckor

Idag fyller dom alltså 2 veckor och det firar vi med att öka deras boende....nu har dom 2 rum och en liten uteplats :) Letade efter något som jag kunde ha framför, för givetvis gjorde jag ju mig av med allt när vi flyttade till Spanien Och det är ju tur att vi fick 2 bitar över när vi lade golvet i köket och hallen. Det blev ut och såga och skruva ihop. Och det blev superbra. Lite högre nu också så inte Zira har en chans att klättra över och ramla ur...vilket hon nu har gjort några dagar. En framåt tjej som är fruktansvärt nyfiken OCH kelig. Hon vill upp så snart man är där och hon vill gosa tills hon somnar i famnen.

Nu när jag har byggt ut åt dom så kan jag ju sitta där och imorse när jag vägde och fotade så hade jag alla krypandes runt mig. Fortfarande väldigt ostadiga i sina små tassar, men dom försöker iallafall. Och det ser så kul ut när dom gungar fram och tillbaka. Här har varit besök och det spelar ingen roll vem som har tagit upp bebisarna, Mini tycker det är helt ok. Och även bebisarna då. Det var riktigt roligt att fota dom idag för ingen av dom sa ett pip utan ville vara fotomodeller alla. Blev inte så många bilder på Simba för han somnade mitt i allt.

Trots att Mini bara har 4 tuttar som dom vill ha så har alla ökat stadigt och bra i vikt. Ingen stödmatning på någon sedan förra veckan för dom vill helt enkelt inte ha. Men dom turas om att äta, och Mini är duktig och stannar hos dom tills alla är mätta och belåtna.
Nu är det också dax att börja se efter nya hem åt dom under dom kommande 10 veckorna. Vikterna visar dagens vikt och sen viktökningen under veckan. Och på deras sidor under flikarna uppe kan du se mer bilder på dom.

Kiara 284g +88g
Scar 283g +87g
Zira 287g +99g
Simba 276g +93g
Mufasa 300g +90g


Nytt boende





Kiara




Scar




Zira




Simba




Mufasa





1 kommentar:

  1. Den som inte snöar in på Zira....Hakan, runda ansiktet, de små söta öronen och hennes personlighet.
    Sa jag inte att det skulle vara Zira som drullade ur boet först?? Hon är underbar.
    Vilken kull detta är. Hundra grattis.
    Pussa på dem från mig

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck