Sidor

fredag 3 april 2015

Lillans burskynke klart

Igår så fick jag Lillans burskynke klart. Kände att jag var tvungen att lägga alla andra projekt åt sidan så att skynket blev klart innan utställningen och eventuella massor att göra just veckan innan utställningshelgen. I onsdags tog jag en tur till Ann och Hans Nissen i Kinnared. Båda brukar vara med på utställningar och sälja fina saker. Ann har ju en brodyrmaskin och jag ville ju ha Lillans namn på framkanten.
Och så var det ju det här med att rigga upp det här hemma för att jag vill visa det. Var inte det lättaste kan jag lova. Givetvis kunde jag ha stängt in Mini i sovrummet....men näääää, varför det....klart hon ska vara med.  Mini hjälpte mig, det vill säga, hon hjälpte mig att riva det. Varje gång jag fick det uppsatt någorlunda var hon där och rev ner. När jag inte längre brydde mig om hur det såg ut lade hon sig för att vila....Och lagom då kom Lillan. Och lade sig direkt i puffen. Sen så var det klippt igen. Jag fick 1 bild innan Mini la näsan i blöt. Nåväl, tassarna då...och inte var dom blöta heller bara på hugget. Det får helt enkelt bli riktiga bilder på det när vi väl hamnar på utställningen.

Vet ni? I vanliga fall brukar jag tycka att tiden segar sig fram när jag väntar bebisar här hemma. Men inte denna gången. Finns massor som jag skulle vilja ha klart innan vilket jag inte kommer att hinna. Nu ska jag först av allt sy upp beställningarna som jag har på lite kattpuffar, 2 vanliga, 2 med tält och en större till hund. Dessutom så ska jag sy upp 2 burskynken till enkelburar. Så ja......Jag är inte sysslolös om man säger så.

Nästa projekt är att bygga rastgård till katterna. Men jag har  inte riktigt kommit på hur jag vill ha det än, återstår att se för idéerna är många. Får ju bygga upp med nät men inte sätta upp riktigt tak. Så vi har bestämt att vi ska köpa en paviljong. Kan nog bli hur mysigt som helt. Och så bygger jag kattgården en bit utanför själva altanen...det fick jag lov till. Fast först måste vi ta och tvätta av allting riktigt med en högtryckstvätt och sedan olja in golvet.




Skönt att hon redan är hemmastadd i bädden
 

 
 
 
Ojdå.....det var visst något bakom skynket som retas

 
 
 
 
 
Vart tog du vägen?

 
 
 
 
 
Bara Mini










1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck