Sidor

onsdag 29 april 2015

Bus i lådan

Nu är dom lite lite mer vakna än dom var bara för någon dag sedan. Kattungar är alltså bäst på att sova. För den delen, vuxna katter är också bäst på att sova. Fast alla är inte lika vakna. Simba är den i gänget som är trötter, tycker han sover hela tiden. Scar och Kiara ligger också  och sover mycket fortfarande. Det är Zira och Mufasa som har kommit på att det finns lite annat som man kan göra....busa är en av dom sakerna. Och det är så härligt att bara sitta och titta på dom och se vad dom håller på med.

I tisdags när dom var 2 veckor satte jag ut en annons om att dom var till salu. Redan samma kväll kom det ett par och kikade på dom. Och i dagsläget så är alla reserverade. Vi får se hur det är på lördag kväll om det blir så att någon av dom är tingade.


Lilla hjärtat Zira


 
 
 
Mufasa poserar fint och sedan busar han med mamma



 
 
 
Scar ville gärna vara med på foto idag





 
 
 
Tog en bild uppifrån på Simba och Scar så man kan se skillnaden på deras färg. Simba till vänster och Scar till höger då. Så egentligen är det inte så mycket skillnad när man ser doom så här, det är mer när man ser dom i ansiktet, då ser man att Scar är ljusare.

 
 
 
 
Zira och Mufasa busar

1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck