Sidor

söndag 26 april 2015

Dessa ögon

Igår kväll så hade alla bebisarna lyckat med att öppna sina ögon, några mer och några mindre. Det blir ett helt annat uttryck på dom och dom är så supersöta. Här är ju ingen mer stödmatning för ingen vill ha, men Zira hon kommer minsann upp till kanten ändå för att jag ska ta upp henne och gosa med henne...sötnosen. Dom har också blivit mer rörliga nu, kan knata runt i bolådan. Och jag kan se tendenser till att dom vill busa och klia sig. Mini är helt makalös med dom, så duktig mamma. Snart är dom 2 veckor och hon har inte flyttat på dom en enda gång. Fast jag har trott att hon skulle göra det då hon har kollat in bolådan som jag har byggt flera gånger.

Det är ju meningen att jag ska behålla EmMiLi (Kiara) Men Zira är ju också superbra så det här är svårt. Båda tjejerna är stora och fina, den ena rödsmoke och den andra röd. Och så har vi ju pojkarna, skulle kunna tänka mig dom alla 3 faktiskt. Men det bir ingen för jag ska inte ha någon hane hemma.

Filmade lite i bolådan nu på morgonen. Den som fäktar så med tassarna är Mufasa och Zira knatar runt och undrar vad som händer.

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck