Sidor

torsdag 16 april 2015

Hakuna Matata

Då ska vi se. Det blev temat som jag tänkte på tidigare i alla fall....Lejonkungen. Och alla kommer att ha Hakuna Matata i namnet då det är min första kull efter allt som hänt och nu finns inga problem...dessutom är det min fösta Sverakkull. (Hakuna matata är swahili och betyder ungefär "Det finns inga bekymmer"). Passar ju bra då alla Minis bebisar är röda och 3 av dom är rödsilver....fast då heter det röd smoke. Hur som helst.
Mini och bebisarna mår bra. Själv är jag lite trött då jag har fortsatt att mata dom för att jag inte tror att Mini har tillräckligt många fungerande tuttar. Men det går bra, för snart kommer nog allting igång på henne. Dom är ju bara 2 dagar.

Var och en av bebisarna har fått en egen sida och klickar du på bilden så hamnar du på deras sida....annars ser du sidorna på flikarna ovanför också.
Alla har gått upp bra i vikt men så har vi Zira som har gått ner lite. Hon är ett yrväder och svår att mata, tror också att hon allaredan är lite kräsen. Men allt som allt så är hela kullen väldigt tysta och snälla. Mini går ifrån så snart dom ligger och sover...vilket dom gör hela tiden. Hon är en superbra mamma som vet precis vad man ska göra.

Kiara i denna kullen kommer att få stanna hemma hos mig. Trots att jag gillar namnet Kiara så kommmer jag att ha ett smeknamn på henne, nämligen EmMiLi. I det namnet har ni pappa Em, mamma Mini och mormor Lillan

Kiara 112g +8g
Scar 118g + 12g
Zira 100g -4g
Simba 111g +8g
Mofasa 121g +7g


 

http://tawallisbritter.blogspot.se/p/kiara.html



 

http://tawallisbritter.blogspot.se/p/scar.html



 

http://tawallisbritter.blogspot.se/p/zira.html


 
 


http://tawallisbritter.blogspot.se/p/simba.html




 
http://tawallisbritter.blogspot.se/p/mofasa.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck