Sidor

lördag 11 april 2015

Mini dag 61

Idag är det alltså meningen att hon har gått 61 dagar. Det är vad jag tror  i alla fall. För jag tror som sagt att det tog sig direkt...återstår att se. Om 4 dagar kanske jag får se vad hon döljer i sin mage. Jag är fortfarande inne på 5 bebisar, mamma gissade på 6, brorsan gissade på 2. Benny har inte sagt något än, men jag ska fråga honom idag.....han brukar ha rätt. Hur som helst så börjar jag känna mig lite lugnare. Är alltid jobbigt när dom närmar sig dag 60, för tänk om dom föder för tidigt. Har i och för sig inte hänt att någon av dom har fått innan dag 60 men tankarna finns ju där i alla fall.

Den sista tiden, denna veckan tycker jag Mini har haft det lite jobbigt. Hon går inte många steg, ligger mest och vilar sig. Hon pustar och stönar emellanåt. På nätterna har hon börjat snarka.....Inte hela tiden men av och till. Jag har ju som sagt känt bebisarna röra på sig. Men dom är inte alls lika livliga som dom andra har varit....väldigt lugna måste jag säga. I vanliga fall brukar ju magen bölja hela tiden, men som sagt, inte nu.
Jag brukar väga dom varje dag från och med dag 60. Och det var ju igår. Då vägde hon 5534g. Idag väger hon 5594g. Sedan i måndags har hon gått upp med 242g , sammanlagt fram till idag 1363g.

Jag går här och grejar hela tiden. Passar på att vara ute när det är så fint väder. Häromdagen såg jag 2 fjärilar, en citronfjäril och en nässelfjäril. Tyvärr var jag dyngblöt för att jag höll på att högtryckstvätta plattorna utanför så jag kunde inte gå in för att hämta kameran. Igår satte jag för hålet under altanen...på den sidan där jag planerar att ha kattgården. Men jag har inte bestämt mig än om vad jag vill ha. Var uppe och skulle handla reglar, vill ha 45*45. Men killen tyckte jag skulle ta dom större. Så tog hem ett par för att testa och gillar det inte. Tycker helt enkelt att det blir för stora reglar för en sådan liten kattgård. Så jag ska ringa till dom på måndag så dom sågar ut reglarna som jag vill ha. Dom är ju 4 meter långa och så mycket behöver jag inte, dom ska vara 2 ½ Efter att jag sågade ut igår fick jag lite spillbitar över. Alla lika stora. Så funderar på om jag ska snickra ihop ett litet hur till dom också. Ska i alla fall måla det som är klart idag.


Bilderna på Mini tagna i morse. Vad tror ni??? Hur många bebisar gömmer hon i sin mage





 
 
 
Detta är Lillan, även det på dag 61. Hon fick 6 bebisar.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck