Sidor

tisdag 21 april 2015

Minis bebisar 1 vecka & filmdebut

Det är ju helt otroligt vad fort tiden går. Tjoff så har en vecka gått. Och vet ni vad? Jag hade LÄTT kunnat behålla varenda en i hela kullen för mig själv. Dom skapar oreda i skallen på mig. Tycker dom är superfina (skryt-skryt) Och redan nu visar dom upp egna personligheter. Jag trodde att dom skulle ha fått upp ögonen fram till idag för det har sett så ut i ett par dagar....men nädå....dom har ingen lust alls att se mig än.

Mini är en superduktig mamma. Hon matar dom och när dom sover så går hon därifrån och vet att dom är trygga där dom är. Har varit lite folk här och hälsat på men Mini bryr sig inte vem som är vid bolådan. Hon visar stolt upp sina bebisar. Vikten på dom är kalas, trodde inte det skulle bli så bra redan efter en vecka. Jag stödmatar fortfarande morgon och kväll, men Scar och Mufasa vill inte ha. Simba och Kiara tar en liten slurk. Och jag försöker alltid avsluta med Zira för hon hänger i nappflaskan som om hon var ditlimmad med loctite. Fast det har blivit bättre dom sista 2 dagarna, även hon lämnar flaskan ifrån sig frivilligt. Mini har mjölk. Men som sagt, hon har bara 4:a tuttar som fungerar och dom växlar bebisarna mellan.

Vikterna visar vad dom väger idag och hur mycket dom har gått upp under veckan som har gått. Lite bilder blir det också på dom....OCH en filmsnutt....måste ju få visa dom rörliga också. Klickar du på bilden på var och en av bilderna hamnar du på just den bebisens sida.

Kiara 196g +105g
Scar 196g +100g
Zira 188g +93g
Simba 183g +90g
Mufasa 210g +111g

 Kiara
 
http://tawallisbritter.blogspot.se/p/kiara.html
 
 
 
Scar

http://tawallisbritter.blogspot.se/p/scar.html
 
 
 
Zira

http://tawallisbritter.blogspot.se/p/zira.html
 
 
 
Simba

http://tawallisbritter.blogspot.se/p/simba.html
 
 
 
Mufasa

http://tawallisbritter.blogspot.se/p/mofasa.html
 
 
 
Lite bilder på mamma Mini också...även tillsammans med sina bebisar
 




 

1 kommentar:

  1. Det är fullt ös i lådan. Undrar hur det kommer att bli när de vuxit till sig lite? Du kommer att ha dessa fem högt och lågt ohc jag tippar på att det är kelgrisen Zira som kommer att häva sig ur boet först... hjärta

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck