Sidor

måndag 6 april 2015

Mini 8 veckor

Idag är det alltså 56 dagar för henne och om cirka 9 dagar räknar jag med att hennes bebisar föds, den 15 april. Men är ju som sagt inte säker att det blir just den dagen då jag inte såg någon parning och inte heller hanens ägare. Men dom försökte redan efter 10 minuter efter att jag lämnade henne, vilket jag såg. Så jag gissar på att dom fick ihop det "på riktigt" dagen efter och då är det alltså 65 dagar nästa vecka på onsdag. Hur som helst så tror jag att det finns bebisar här i slutet av nästa vecka.

Mini fortsätter att busa med Lillan även om det inte är lika mycket som tidigare. Hon ligger mycket och vilar. Och hon tvättar sig för glatta livet. Dock får jag hjälpa henne med tvättningen där bak för hon kommer inte åt. När det gäller maten så är det lite roligt. Hon försöker mer eller mindre börja äta påsen när jag ska hälla i fatet. Man kan tro att hon håller på att svälta. Hennes tuttar visar tydligt nu att det snart är dags. Och jag har känt bebisar i hennes mage även om det  har varit svårt. För när jag ska känna så vrider hon sig och vill gosa hela tiden. Ser verkligen framemot denna kullen. Gissar fortfarande på 5 bebisar även om hon är jämn på sidorna. Man vet aldrig. Kanske det är 4 lite större eller 6 lite mindre. Sååååååå spännande i alla fall. Hoppas på att denna veckan går lika fort som dom andra, vilket jag gissar på att den gör.

Idag ska jag i alla fall göra iordning en bolåda till. Visserligen har hon varit i den jag har byggt, krafsat och haft sig. Men jag vill gärna att hon föder i en låda så att jag har bättre översikt. Har också allting hemma nu som jag behöver och ska även sätta fram allt i bolådans hyllor. Ska även ta in ett av dom extra elementen som jag har i förrådet ifall det blir kallt. Vill inte sätta på pannan, det blir stekhett i hela lägenheten då. Och det räcker om det är varmt där Mini är med bebisarna.

Vikten på henne idag är 5352g och under veckan har hon ökat med 192g, sammanlagt nu 1121g Bilderna tagna nu imorse.









Den blivande mormor Lillan får vara med idag
 


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck