Sidor

söndag 12 april 2015

Blomsterkullen 8 månader

Helt otroligt vad fort tiden går alltså. För 8 månader sen satt jag i Spanien med Christin i Sverige via FB och Skype och väntade in bebisarna som kom en efter en. En stor kull som slutade på 7 bebisar. Och av dom fanns bara 1 liten kille som skulle fajtas med 6 systrar i 12 veckor. Trodde vi :) Malva bytte nämligen kön och blev en Malve, lagom att stamtavlorna kom och nya familjen hade varit på besök. Brukar ju inte blogga så här om en kull mer än om dom fyller år. Och inte så här mycket. Men jag har nästan alla på FB och Christin har jättebra kontakt med alla ägarna. Saknas bara Iris matte, men Christin har kontaktat henne och jag har fått en bild i alla fall.

Hela kullen har utvecklats och blivit superfina. Dom är så där lagom busiga och fulla av spring som dom brukar vara vid 8 månader. Redan när dom föddes hade jag mina favoriter, brukar ju ha en i varje kull men här var det två, Näva och Akleja. Alla dom andra var ju superfina också så klart men ibland tar någon hjärtat med storm. Jag hade lite funderingar på att ta hem Näva men jag har ju hennes färg redan i både Lillan och Mini. Akleja var jag också sugen på. Men oavsett vad jag ville ha så skulle jag inte ha mer än dom 2 jag hade/har då jag bodde i Spanien och skulle dra ner på min avel.

Linné som var ensam grabb från början tokälskar jag nu. Skulle mycket väl kunna tänka mig att använda honom som avelshane. Jag till och med gjorde en provparning via PawPeds. Men dom är för nära släkt. Alla och då menar jag ALLA i kullen har verkligen utvecklats åt rätt håll. Så pass bra att Christin nu funderar på att göra om parningen i egen regi. Frågan är då om det finns intresse och hem för en eventuell kull. Om det finns får ni gärna kontakta mig så tar jag det vidare med Christin.


Här är dom, hela Blomsterkullen


 
 
 
Akleja 1 dag första bilden och sedan 8 månader


 
 
 
Malte 1 dag första bilden och sedan 8 månader. Bilden i handfatet är tagen när han var 7 månader



 
 
 
Scilla 1 dag första bilden och sedan 8 månader


 
 
 
 
 
Linné 1 dag första bilden och sedan 8 månader



 
 
 
Iris 1 dag första bilden och sedan 8 månader


 
 
 
Näva 1 dag första bilden och sedan 8 månader



 
 
 
Lupin 1 dag första bilden och sedan 8 månader


 
 
 
Mamma Olivia

 
 
 
Pappa Atlas










1 kommentar:

  1. Syns lååång väg att det är Tawalliskatter. Så fina

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck