Sidor

söndag 24 augusti 2014

Mil Palmeras-Campoamor

Jag var ju ute och gick i morse igen. Denna gången själv. Igår var Charlotte 20 minuter sen, idag kom hon inte alls. Att hon inte kom besvärade mig inte alls, det enda som var irriterande var att hon inte hörde av sig för i så fall hade jag kunnat gå tidigare.

Idag gick jag inte ute i vattnet, fixade inte det :) Har sådana känningar i mina vader. Jo, jag gick ju i vattnet men bara så det doppade foten. Och då jag VERKLIGEN älskar havet och allt det har att erbjuda, plus min nyfikenhet om vad som finns bakom hörnet gjorde att jag gick mycket längre idag. Att gå fram och tillbaka tog i och för sig inte mer än 1 timme och 15 minuter och jag gick väl i lagom takt. Men det går fortare när man inte har sådant motstånd som igår. Så i morse så var jag faktiskt igenom 3 stränder. Jag började där vi brukar bada, Playa de las Mil Palmeras sedan Playa Diez Picos och hamnade till slut på Cala de Campoamore. Och där tog det slut. Jag var bara tvungen att gå uppför trappen och se vad som fanns där...och det var en båthamn.

Var något ledsen över att jag inte hade mobilen med mig så jag kunde ta bilder. Men jag har planer på att gå samma i morgon. Fast inte på morgonen för jag ska till banken, polisen och veterinären. Tar det när jag är klar med allt så jag slipper känna mig stressad tillbaka. Och då tar jag med mig mobilen så jag kan ta bilder, även om det inte blir samma kvalitet som kameran. Men kameran vill jag inte dra med mig. Jag tar med mig lite pengar så jag kan ta en dricka på någon av strandrestaurangerna, mina cigg (givetvis) och så går jag i bikini igen. Då på dagen så jag passar på att få lite mer färg på kroppen. Och jag kommer att gå förbi hamnen till nästa strand :)

Här kan ni se var jag gick...nästan. Gick inte att dra utmed stranden.




I mitten ungefär ser ni hamnen. Dit ska jag imorgon och vidare över till Playa de la Glea






Jag älskar moln...och har alltid gjort. I morse var det molnigt som vanligt, men det brukar alltid blåsa bort fram till 9-10....tiden







Jag startade här och gick hela vägen, nästan ut till udden ni ser på bilden.









Ja...Och så är det ju söndag idag. Cyklisternas dag. Det ser ut så nästan varje söndag. Dom kommer från alla håll och kanter och jag hade dom framför mig hela vägen hem. det går inte att göra om heller för rätt som det är så kommer dom på motsatt körbana. Givetvis hade jag polisen framför mig. Och det gick att ta bild med mobilen då jag inte körde mer än 10-20 km i timmen. Blev lite mer sighseeing än vanligt 




1 kommentar:

  1. Polisen? har det med stölden att göra? Har du fått alla kort?

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck