Sidor

tisdag 5 augusti 2014

Lyckliga katter

Idag har jag haft 2 väldigt lyckliga tjejer här hemma. Äntligen fick dom komma ut en liten sväng. Givetvis med mig hack i häl för jag ville inte att dom skulle in i carporten då jag inte har fixat något där än och på baksidan skulle dom komma ut lätt. Men här framme har jag under dagen fixat och dånat för att få upp allt så att dom inte kommer ut. Lite justeringar som ska upp på muren även om dom inte kommer dit....men någon blomma eller annat som får det att se mysigare ut. Och eventuellt en list vid nederdelen av den stora dörren. Tror inte dom kommer ut under men man vet aldrig. Och den listen kan ju vara där medan dom är ute. Kanske även en mindre fontän eller något annat som dom kan plaska i. Får se vad jag hittar på. Och nu kommer inte katter in här från gatan heller....fast dom hittar väl hit från baksidan....men det kommer att bli slut med det också snart. Hur som helst så tyckte nog Mini att flugorna var roligast och att nosa omkring. Lillan var mest intresserad av alla fåglar som kvittrar och flyger omkring. Jag i min tur blev glad över att se dom så lyckliga.

Idag fick jag hjälp av Daniel som har Color Esperanza med vem jag kunde kontakta när det gällde utställningen i Valencia som är i september. Så jag tog kontakt med Nieves som kunde engelska. Det visade sig att hon är "president of ASFE" fast det visste jag inte förrän vi hade chattat klart och tur var väl det annars hade jag nog blivit skitnervös. Hur som helst så har hon hjälpt mig med att anmäla Lillan & Mini och hon var också så snäll så hon beställde och bokade rum till mig på hotellet där utställningen är. Så den 13-14 september så kommer jag att vara på vår första utställning i Spanien. Känns konstigt. Och det blir nog lite jobbigt då jag inte känner någon på själva utställningen.

På torsdag ska jag ut på en liten utflykt. Jag ska åka till Murcia som ligger cirka 75km från mig. Ska hälsa på uppfödaren Hennie som har hanen Noppes som jag ska låna till både Lillan och Mini. Ska bli spännande. Framför allt ska det bli kul att se om jag hittar dit....OCH hem.


Lite nytagna bilder på tjejerna när dom är ute














4 kommentarer:

  1. Fina lyckliga kissar ! Kram Lena W

    SvaraRadera
  2. Vackra lyckliga tjejerna♡♡♡♡

    SvaraRadera
  3. Mmmm så fina de är kissarna o så fina bilder! Kram o puss!!! Lenajg

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck