Sidor

söndag 17 oktober 2010

Suzie mår bättre

Faktiskt mycket bättre idag, men hon mår inte bra än. Fortfarande haltar hon. Men idag så har hon sprungit lite, hon har tagit initiativet till att vara tillsammans med dom andra katterna och ligga med dom för att få lite gos, och hon har varit uppe i sängen hos mig när jag lade mig för att försöka vila. Det känns skönt att hon är på bättringsväg.
 
Det blev ju inget bloggande igår kväll heller.....jag orkade bara inte. Och det var nätt att jag hoppade över ikväll också....var på G att stänga av datorn. Är så trött på kvällarna. Har kommit på att jag ska skaffa mig en babyvakt. Fjodor brukar säga till vid 4-5tiden på morgonen att han vill ut. Och är jag inte redan uppe så väcker han ju mig, och är jag inte uppe beror det på att jag är trött och vill sova. Imorse ville han ju ut igen. Och jag fick vänta på att han skulle komma in vilket jag trodde han skulle göra snabbt då det var -6 ute. Men icke sa Nicke.......så jag gick för att vila bara en liten stund till.....och somnade. Sov i knappt 1 timme när jag vaknade i ett ryck, for upp ur sängen som bara den för att öppna så han kommer in. Tror ni han ville in???? NOOP.....han satt ute i ytterligare 30 minuter. Babyvakten vill jag ha för att höra honom när han vill in. För han säger nämligen till. Och nu när det är så kallt ute kan jag inte ha dörren öppen, och jag vill helst inte att han ska jama och störa grannarna. SÅ....en babyvakt är på sin plats. Då kan jag till och med sova vidare och höra honom när han vill in.
 
Jag får verkligen se mig för var jag går nu....bebisarna är efter mig hela tiden. Jag har ju även idag sytt en massa och jag har haft dom vid fötterna nästan hela tiden. Keanu är mest där jag är. Efter en massa trugande och försök på vad dom gillar för mat fick jag fram det igår kväll, det ska vara Sheeba med anka/gås, det smaskade dom på alla. Försökte imorse med Whiskas kattungemat. Gick bara inte. När jag stoppade maten i munnen på dom så bara spottade dom ut den igen. Så jag fick åka in till Smålandsstenar och köpa mat till dom......och dom åt hur mycket som helst. Hoppas också att det syns på vågen på fredag.
 
Mamma var inom idag igen. Hon kommer en liten stund varje dag. Känns både bra och jobbigt. Men det lägger sig väl inom kort.........Hur som helst, när hon skulle gå så var Fjodor med henne till dörren, satte sig ner och bärjade jama mot henne. Dom senaste dagarna så har jag varit ute med honom i koppel, och det var det han ville.....komma ut. Så han fick på sig sitt koppel och mamma gick ut med honom en runda :-) Han är fortfarande en liten fegis ute så, men det är ju ändå bra träning för honom. Dessutom så är det MYCKET  bättre i rastgården/uteplatsen här än där vi bodde innan. Här vågar jag släppa ut dom tidigt på morgonen och sent på kvällen för jag kan se dom hela tiden. Och här finns en massa ljud om dagarna.....hundar, andra katter, bilar och tåg. Dessutom så är det ju mer livat här där det är ett bostadsområde än i ett villakvarter så alla katterna vänjer sig vid nya ljud nu. Och dom är hur nyfikna som helst.
 
Bilden idag visar Milla som ligger och sover. Keanu har diat och somnat han också. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck