Sidor

torsdag 21 oktober 2010

Allt är ok

Med andra ord så lever jag :-) Jag vet att jag har slarvat med att blogga, men jag har haft så mycket att göra, och som ska hinnas med innan utställningen. Jag har precis tagit itu med Jamie, och fick väl en smärre chock. Hon hade svarthaka, och det var inte lite heller. Blev nästan orolig över att jag inte skulle få bort den. Men med lite vatten och tvål och en nagelborste så fick jag väck allting och kunde pusta ut :-) Har också gått igenom det sista med dom igen, naglar och öron. Lite klipp och lite rens sen så var dom klara....Fjodor och Jamie.
 
Jag har tagit kort på bebisarna idag. Jag kommer inte att hinna imorgon då vi, jag och Mia ska åka till Varberg och hjälpa till med att rigga upp inför utställningen. Dessutom så har jag ju med mig alla kattbäddarna som jag har sytt och som ska upp. Har en känsla av att det blir mycket imorgon med......vet inte när jag kommer hem. Och väl hemma så väntar antagligen Diana då hon har Freddie med sig.......hon ska följa med till utställningen bägge dagarna och sova över hos mig hela helgen.
 
Bebisarna ja. Oj, vad dom växer, och oj vad dom hittar på nytt varje dag. Idag så fick dom smaka på mjukost....mumsigt värre. Kenny till och med viftade bort dom andra med tassen så att han fick ha sin bit ifred. Kenny.......jag har döpt om honom.....Skrev ju det tidigare att jag tyckte det var så svårt att uttala hans namn som var Keanu......så nu är det Kenny. Katharine som jag kallar för Ina är återigen till salu, det blev inget Tyskland för henne. Uppfödaren ville vänta tills det kom en långhårig rödsilver hona då dom gillar långhåren bäst. Och Kenny är reserverad. Kommer en familj och hälsar på honom nästa helg så får vi se om han kan charma dom :-) Jag lovar att jag ska bättra mig till efter helgen när det gäller bloggandet om bebisarna.
 
Förutom att jag har tagit bilder på bebisarna så har jag filmat dom idag. Men det funkar inte att ladda upp så det blir ingen film. Skulle ha ringt Telia i veckan men har inte hunnit. Mitt internet lever sitt egna liv, och ibland så stannar allting upp och jag får starta om......irriterande. Men jag SKA ringa dom på måndag. Det är för segt som det är nu, allting tar dubbelt så lång tid....tycker jag iallafall. 



Kiefer





Kate





Kenny





Kurt





Katharine





Kevin








Jag har sytt nya gardiner till köket :-) Ska byta ut krukorna också till svarta och vita, och så ska jag sy en bädd till fodertunnan......tyget är rutigt...i svart-vitt :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck