Sidor

lördag 9 oktober 2010

Fjodor

Jag är besviken....eller vad jag nu ska kalla det. Fjodor har gått ner ytterligare i vikt efter utställningen i Norge, idag väger han inte mer än 4700. Han är sååååå intresserad av Suzie, och emellanåt även Tindra. Hade det bara varit mer än 17 veckor sedan hon fick sin kull så hade jag låtit dom para sig, men jag vet ju inte hur det funkar. Hon har, Tindra alltså, gått upp sig bra i vikt efter hennes bebisar, och hon börjar runda till sig ordentligt. Jag väntar ju in tjejer till Fjodor, men man vet ju inte när dom kommer i löp.....eller så.
Nicole hade vägt Lovis (Jane Seymour) idag och vågen visade 1960g, så jag vägde Jamie också......här visade vågen på 1795g....rätt så ok egentligen, hon har ju varit minst i kullen hela tiden. Vägde henne även förra fredagen så hon har ändå gått upp 95g sedan dess. 


Ikväll så har jag tänkt kolla om någon av bebisarna vill ha fast föda....speciellt dom som ligger lite efter.....Katharine är ju pipig, och hon får i sig mat från Milla men hon får kämpa för den tutten som hon vill ha. När väl alla ligger på plats och suttar så gör det gott i hjärtat....dom spinner så högt och mår väl. Idag så har dom varit vakna lite längre och lekt......försökt sig även på att springa runt i bolådan. Bolåda som blir hela rummet imorgon :-)


Här är tyget som jag fick av Nicole igår :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck