Sidor

fredag 15 oktober 2010

Millas bebisar 4 veckor


Ojojoj....nu höll jag ju på att gå och nana kudden och totalt glömma bort att jag skulle blogga. Är så fruktansvärt trött, men får vara uppe en liten stund till då jag har ett viktigt telefonsamtal att ringa till Per och fråga om jag får byta katt till utställningen. För även om Suzie blir bättre så vill jag inte riskera att ta med henne. Tänk om domaren skulle råka trycka på just den tassen som hon har ont i, och att hon skulle bli arg, rivas och kanske till och med bitas. Nääääää, jag hoppar det. Hon mår inte bra och ska slippa följa med. Istället ska jag höra med Per om jag kan byta till Tindra. Anmälde ju inte henne för jag trodde inte hon skulle ta sig så bra till nu, men det har hon. Går det inte så går det inte. Suzie stannar hemma ändå. Men om det går så skulle det vara lite kul iallafall....pappa Fjodor, mamma Tindra och deras 5 bebisar på samma utställning på lördagen.

Millas bebisar är idag alltså redan 4 veckor....det går undan. Och jag som inte alls.....inte det minsta.....är partisk tycker ju så klart att dom är fina. Kanske inte så jämna som jag skulle önska, men fina :-) Oftast så brukar jag ju få en liten favvo, men det är svårt nu. Det pendlar mellan dom alla från dag till dag. Kurt med sin svarta färg liknar en liten panter. Tycker att han är riktigt snygg alltså. Sedan är det ju charmören Kevin.....VEM kan låta bli att INTE tycka om honom. Han har dock taskig tabbyteckning, men jag hoppas att den blir bättre men så blir nog inte fallet. Kate är ursöt med sitt goa runda ansikte. Tyvärr kan jag inte låta bli att kalla henne för tjockisen :-) Kiefer är den som är blyg och mycket försiktig, utom det det gäller sina syskon. Katharine är yrvädret......hon är överallt och ingenstans. Så snart inget passar den lilla damen så piper hon :-) Och så har vi Keanu, som jag funderar på att döpa om till Kenny Rogers. Är ju så attans svårt att uttala Keanu.....vet inte ens om jag uttalar det rätt :( Han är så docksöt i ansiktet och en riktig liten kelgris. Jag bara ÄLSKAR hans färg.....nästan lika mycket som rödsilver. Dom är så härliga. Trots deras ringa ålder så SKA dom vara med. Så länge jag är tyst då är dom hos mamma Milla, men om jag ropar, eller pratar i telefon så kommer dom...ALLA....med svansarna i vädret som en antenn. Jag blir så varm i hjärtat när det är så.

Jag har precis pratat med Per....han ringde eftersom jag ringde tidigare idag. Tyvärr så gick det inte att byta, det är för sent :-( Men, men....det är inget att göra åt.

Milla har gått ner sig i vikt rejält, size zero skulle hon nog kallas i modevärlden. Hon äter som en häst och skiter som en elefant.....alltså ni anar inte. Och det jobbiga är att då hon är lös i magen då hon fortfarande hjälper bebisarna. I morse så trodde jag ju att jag skulle hitta lite av varje efter bebisarna då dom går fritt överallt, men det fanns faktiskt inte något :-) Jaja....här kommer dagens vikter på dom. Ökningen är under en vecka, och som ni kan se har inte alla gått upp så bra.

Kiefer 454g +74g
Kate 498g + 84g
Keanu 436g +47g
Kurt 520g +76g
Katharine 420g +35g
Kevin 506g +76g

Kiefer





Kate





Keanu





Kurt





Katharine





Kevin







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck