Sidor

tisdag 12 oktober 2010

Kattbäddar

har det varit för hela slanten idag.....varvat med en massa värktabletter då huvudvärken inte vill släppa. Har åkt på en rejäl förkylning, men det går väl över. Som sagt....idag så har jag suttit och sytt en massa kattbäddar, men är inte klar än. Hade ju halvfärdiga redan, men jag ville sy dessa med kattmotiv.....gillar dom starkt. Samtidigt som jag har sytt så har jag fått fajtas med Jamie som mer eller mindre har massakrerat foten jag syr med hela dagen. Hon ska absolut vara med.


Förutom att jag har sytt så har det ju varit en del med bebisarna också. Ger dom fast föda och som vanligt så tar det ju sin lilla tid...speciellt nu när dom är 6 små. Efter maten har det ju varit toaträning, vilket även där Jamie skulle lägga sig i.....fick fösa ut henne flera gånger :-) Men det går bra, och snart funkar det nog med toan utan min hjälp. Trots att dom knappt är 4 veckor så vet dom minsann vad dom vill äta och vad dom inte vill äta. Det som går hem är just gourmet. Och jag lovar, jag har försökt både med Wiskas och Pussi, men dom totalvägrar :-)


Igår kväll blev det ju ingen blogg. Hela dagen gick jag här och tyckte synd om mig själv. MEN, jag var iväg på stickcafé iallafall. Hade ju väntat på detta så jag ville inte missa. Nästa gång är om 2 veckor. Men av dom 3 timmarna som det höll på så var jag där i bara två....orkade inte längre då jag som sagt inte mådde så bra. Har ju inte mer än 3-4 minuter att gå hem från tygaffären där det var, så jag var ju hemma snabbt. Och jag gick raka vägen och nana kudden....orkade inte hålla uppe ögonen.


Här är dom bäddar som jag har sytt.....5 av varje sort :-)








Och så en mysbild på Kate :-)


1 kommentar:

  1. Vilka snygga kattbäddar! Gillar verkligen kattmönstren,säljer du dom?

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck