Sidor

onsdag 13 oktober 2010

Stolt är jag

över bebisarna. Dom är hur duktiga som helst. Igår kväll var jag iväg och köpte kattsand till dom då jag inte kan använda Ever Clean till dom. Dom är ju som vilka bebisar som helst och ska stoppa allting i munnen, och den vanliga kattsanden kan ju få dom att få stopp i både mage och svalg. Redan igår var dom där och kissade, och i morse så var det en hel del små små klumpar. Och under dagen har dom också varit och bajsat. Det har hamnat lite utanför, men då dom är så små så sätter dom ju sig fortfarande och då åker allting med ut när dom är klara. Men jag har bara visat dom toan igår så dom har fattat detta snabbt......vilket gör mig superstolt. Ätit har dom också idag, mycket också. Vilket har resulterat i att det kanske till och med har blivit för mycket så att 3 av dom har spytt.....dom 3 som har ätit mycket.
 
Idag har jag väl kanske inte gjort så mycket. Bebisarna har fått större utrymme, vilket innebär hela rummet nu. Och med det så har dom fått in en massa nya saker att leka med och 2 klösar...dom jag alltid har till bebisar. Och bara under dagen så har dom blivit mycket mer aktiva....det har blivit mer spring i benen....så sööööööta :-) Jag kan inte se mig mätt på dom, och nu när dom är mer aktiva så är ju det mycket roligare att sitta och titta på dom och leka med dom än att göra andra saker. Alla har fått en ny sovplats som favorit, nämligen inne i ostkuben :-)
 
Jag har alltså tur när det gäller kattmat. Som ni kanske minns så var det inte så längesedan som jag fick presentkort på 3600:-, och sedan fick jag ju en massa torrfoder från RC. Idag när jag var för att köpa kattmat till bebisarna så kom han som har hand om kattmaten, en av cheferna. Dom hade lagt undan en hel kundvagn med kattmat som skulle ur sortimentet och som nu var till halva priset. Jag som är storkund just när det gäller kattmat blev ju själaglad. Det är gourmet Pearl som jag brukar köpa bara ibland för den är så fruktansvärt dyr, och jag tycker inte det är så mycket i dom påsarna. Men det är ju klart, för halva priset blir det ju en del iallafall. MEN....för säkerhets skull innan jag köpte allt så köpte jag ett par paket av en sort som jag inte har testat på katterna än, men vilket visade sig att dom bara älskade. Så återigen kommer jag att spara pengar på kattmaten :-)

PS....Anna....bäddarna är till salu :-), skicka mig ett mail om vilken du är intresserad av så får du priset också :-)
 
Bebisarna fick vara i korgen den lilla stunden jag dammsög i rummet, men för att få någon bild på dom var jag tvungen att vara snabb.....dom hoppade ut ganska så snabbt :-)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck