Sidor

söndag 31 oktober 2010

Bebisarna härjar

och har sig. Så roligt att följa dom nu. Oftast så ligger dom nu och sover på olika ställen, men av och till så ligger alla i en hög och försöker tränga ner sig i en och samma bädd. Myspys till max. Idag så har det inte varit så kallt ute så dörren ut har varit öppen, och dom har haft sina race ut och in under dagen. Mamma Milla lägger sig under sängen för att få lite lugn och ro, men också för att det är svalast där. Går man på golvet där hon har vilat så känns det på mina fötter hur varm hon är. Det känns som om hon håller på att gå upp i vikt igen. Har vägt henne idag, fast jag helst inte ville. Vågen på Milla visade idag 3268g....hon är alltså riktigt smal.Innan parningen vägde hon 3938g  så hon ligger alltså 670g under. Hon äter hela tiden så aptiten är det inget fel på, men det tar på krafterna att ha sexlingar.


Jag har vägt Fjodor idag också. Han går ju upp och ner i vikt som en jojo, och det tar på honom varje gång det har varit utställning. Fast denna gången så ÅT han faktiskt i buren, och det var första gången han gjorde det. Till och med 2 burkar för varje dag, inte alls dåligt för att vara honom. Han väger idag 4680. Hoppas han biffar till sig till mars när nästa utställning är.  Har även vägd Tindra. Hon var ju också så smal efter hennes bebbar. Fast hon har tagit sig MYCKET bra. Innan parningen vägde hon 3135g och idag väger hon 3458g. Hon börjar återigen se ut som en brittflicka :-)


Seriöst alltså. Jag håller på att bli helt galen. Nu har jag bott här i 5 veckor, alla kartongerna är uppackade, och jag har även kollat igenom i förrådet. Men jag KAN INTE hitta min fruktskål i kristall som jag fick i 30-årspresent. Finns alltså ingenstans. Jag har idag IGEN gått igenom alla skåp och tänkbara utrymmen i lägenheten i jakt på skålen, men nä......ingenstans. Så jag tänker återigen gå igenom dom kartonger som är i förrådet, kartonger som innehåller julbestyr och annat som jag inte har använt på flera år. Hittar jag det inte imorgon....ja då ger jag helt enkelt upp.




Det är svårt att ta bilder på Effe för han bara blundar




 Kurtan bryr sig inte om vilket :-)





Så skönt att kura ihop sig med sina syskon




Jag gjorde lite fint utanför min entré igår eftermiddag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck