Sidor

torsdag 7 oktober 2010

Nu är jag tillbaka igen :-)

Det är bara att erkänna, jag har haft abstinens utan internet. Inte för att jag skulle ha haft så mycket tid till att sitta här, men just på mornarna hade det varit gott att ha något att kika på till kaffet.....man kan liksom inte börja styra och ställa klockan 4-5 på morgonen :-) Fast det har jag ju gjort iallafall....alltså grejat tidigt varje morgon.....med sådant som inte låter :-) Så nu är jag klart MED ALLT. Jag har inte ens småplock kvar som att fixa iordning i garderoberna. OCH nu har jag alltså internet :-) MEN i vilken ände ska jag börja då??????
 
Så klart får det bli bebisarna. Dom är 3 veckor imorgon och det kommer nya bilder på dom som jag ska ta under förmiddagen men jag var ju bara tvungen att ta ett par bilder på dom idag och visa upp dom. Tyvärr så har jag ju inte haft lika mycket tid till dom under tiden som vi har flyttat, och jag har nog haft lite ångest. Visst har jag pysslat med dom....pussat på dom och haft mig, men inte alls i lika mycket som jag brukar. Men allt det får jag ta igen nu :-) Dom är alltså supersöta.....fast det Katharine är fortfarande pipig. Hon vill ha sällskap precis hela tiden. När jag pratar med dom så springer hon fram till mig. Inget stadigt springande, men ändå :-) I slutet på dagens blogg blir det då bilder på dom.
 
Flytten har gått bra, och jag stortrivs. Rastgården är klar, men det blev inte så stor som jag fick bygga den. Den blev heller inte klar innan flytten, utan dagen efter. Jag orkade inte fixa den själv, så Benny fick hjälpa mig med det sista. Jag har haft och har så ont så jag fixar inte att lyfta upp mina armar, och jag kommer inte upp ur sängen på morgonen. Men det får gå iallafall.....det släpper väl så småningom. Rastgården ja......Till våren så kommer jag att bygga till den delen som jag inte byggde nu. Katterna har fullt med saker i den nu och jag kan se att dom trivs. Jag frågade om jag fick sätta upp tak....alltså sådant där plasttak. Och det fick jag, så det blir nästa projekt....måste bara få ihop pengar till det. Och alla katterna har tagit flytten bra, till och med Milla med sina små bebisar....hon har inte flyttat på dom en enda gång....duktig tjej.
 
Suzie verkar vara på väg in i ett löp, Fjodor har varit väldigt intresserad av henne den senaste veckan.......och hanarna brukar ju känna av det långt innan honan själv vet om att hon går in i löp. Jag hoppas och håller tummarna iallafall att hon verkligen går in i löp snart.....både för att det blir små bebisar här, och framför allt att Fjodor får sig ett nyp och kan känna sig mer tillfreds med sitt liv. Det var ju ett tag sedan för honom nu :-) Eva har fortfarande inte gått in i något löp, OCH hon ger fortfarande Jamie di. Jamie tuttar och spinner så högt.....och hon bara älskar Eva. Hon bryr sig inte alls om att Tindra är den som är mamman. Ellen fick jag bada för 2 dagar sedan. Hon har börjat fälla hår för första gången, och jag har slarvat med hennes päls just på grund av flytten. Så den har blivit tovit. Trots badet så gick dock inte tovorna bort, utan dom fick jag kamma ut en efter en igår. Och jag tycker inte hon blev helt ren i pälsen ändå, men bada henne ville jag inte igen utan jag har tagit torrschampo på henne, så nu är hon som vanligt.
 
Milla är en duktig mamma som vanligt, och hon ser efter sina ungar. Hon är dock inte ensam om dom. Eva tittar till dom emellanåt och likaså Suzie. Fast Suzie fräser lite....tycker att dom fortfarande är små och äckliga. Jamie bara älskar dom.......som sina nya leksaker. Det finns inte så mycket jag kan göra åt det....i så fall får jag stänga in Milla och bebisarna, och det vill jag inte. Dessutom så tycker jag att det bara är bra att dom vänjer sig vill andra, och kanske ibland hårda nypor. Jamie slutar ju när dom piper till :-)
 
Jaja...nu blev det mycket, men så kan det bli ibland (ofta) Jag vet att det väntas bilder på rastgården, men dom får jag ta under morgondagen dom också. Än så länge får ni hålla till godo med dagens bilder på bebisarna. Jag har saknat er....har ni saknat mig?????

Kiefer





 Kate





 Keanu





Kurt





Katharine






 Kevin







4 kommentarer:

  1. HÄRLIGT!!! ATT DU ÄR TILLBAKA LOTTA!
    Har saknat dig sååååååå mycket. Så roligt att höra hur allt kommer i ordning och att du och hela din stora familj trivs! Ta hand om dig nu och se till att ta det lite lugnare nu när allt kommit på plats.
    Kramar i massor från oss i Ingared
    Lena

    SvaraRadera
  2. Ja, å så glömde jag ju att kommentera alla de goa bäbisarna ... de är ju obeskrivligt charmiga ... min favorit: KURT!
    En kram till från Ingared
    Lena

    SvaraRadera
  3. Saknat dig miljoner, miljoner!!!! Skönt att du är tillbaka och kattungarna är grymt fina!!!!

    Storkram från Nicole och lilla Lovis

    SvaraRadera
  4. Jag följer din blogg i stort sett dagligen, så det har varit lite tomt - härligt att du är tillbaka och att flytten har gått bra! Söta bebisar har du som vanligt, i denna kull är Kate min favorit!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck