Sidor

lördag 30 oktober 2010

Bebisarnas spadag!!

Ja, idag så har det varit en massa pyssel med bebisarna. Dom var ju 6 veckor igår, så idag har det varit kloklippning på alla. Gjorde det hela till en utmaning för mig själv och klippte klorna när dom var som busigast. Men det gick hur bra som helst. Baras Kurt ville inte vara med, men det var jag inte så förvånad över :-) Det var även rensning av öronen och lite annat pyssel med dom.


Klippte även klorna på dom vuxna. Det var ju meningen att jag skulle klippa Suzies innan utställningen, men då hon skadade sig blev det ju inget med det. Jag har inte gjort något med henne då jag var rädd att hon fortfarande hade ont i tassen. Men idag var jag tvungen. Redan igår kväll så visade Fjodor jättemycket intresse för henne, och så även under morgonen, och hon har ställt sig på baktassarna och försökt ge honom en smäll, men han har kommit undan varje gång. Så klorna åkte av henne illa kvickt så det inte skulle vara någon skadad Fjodor dom närmaste dagarna. Hon var ju på G in i löp innan skadan, men kom liksom av sig, och jag tror att det kanske är dax.....jag hoppas det iallafall.


Idag så hade vi lite besök också. Det var Kiefers nya familj som kom för att hälsa på honom. Kiefer och dottern kom grymt bra överrens, där kände man direkt att det var hur rätt som helst :-) Kemin mellan dom går inte att förklara, det är något som man måste se :-) Här är iallafall en bild på dom.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck