Sidor

torsdag 8 maj 2014

Spanien

Nu har vi varit här i några dagar, och det är helt underbart. Går inte att förklara. Lite jobbigt var det att flyga, men det funkade mycket bättre än vad jag trodde. Torrevieja är ett underbart ställe och här finns massor att se. Jag har tagit mig många promenader och jag gapar och är förvånad  över det mesta. Tokälskar alla blommor, och trädgårdarna här ger mig massor av idéer om vad jag kan göra när vi flyttar hit.

Vi har varit och tittat på hus, faktiskt har vi tittat på 2. Det var ett som är lite större med 3 sovrum,  stort kök och stor trädgård. Men jag tyckte läget var taskigt,  dessutom fanns där ingen takterrass som jag vill ha,  såg halvfärdigt ut. Dessutom fanns det inga växter alls ute. Nä, jag/ vi fastnade för det lite mindre med bara 2 sovrum.  Och faktum är ju att det bara är jag och Benny som ska bo här, och så Lillan och Mini så klart. Att hyra 1-2 rum bara för att man kanske får besök känns överdrivet och kostar en hel del extra.  Inte Heller blir det pool då det kostar 50 euro varje månad för att hålla det rent,  dom pengarna lägger vi på annat. Finns en pool 5 minuter från huset som vi kommer att ha tillgång till och det är helt ok, vi doppade oss i den igår.

Jag kan tyvärr inte få till några bilder från min kamera här. Kan helt enkelt inte överföra. Det är också anledningen till att jag uppdaterar fb med en massa bilder från mobilen så att jag har  dom sen.

Nähä, det får bli allt för idag. Hur som helst så har vi det helt underbart och jag bara längtar tills vi ska flytta hit vilket blir om cirka 6 veckor.

5 kommentarer:

  1. Vad spännande! Håller helt med dig! Vi har heller inte köpt ett hus i händelse av att det kommer vänner eller släkt på besök. Finns hur mycket som helst att hyra och en del bra hotell.
    VI har heller ingen pool, helt onödigt eftersom jag ändå inte badar i den.
    Lite spänd på att få se bilder från ert tänkta hus och undrar förstås var det ligger.
    Åker ner igen på lördag och stannar nu bara i en vecka. Men jättemysigt förstås, även om det är kort tid.
    Ha det bra och lycka till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ditte! Du kanske kan ringa mig på mobilen hade varit kul att träffas. 0767830028

      Radera
  2. Har skrivit upp ditt nummer och ringer i början av nästa vecka. Visst vore det kul att ses!

    SvaraRadera
  3. Så härligt!!! Njut!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck