Sidor

fredag 2 maj 2014

Mini 6 månader

Idag är det hela 6 månader som jag fick åka akut med Lillan till Helsingborg för kejsarsnitt och hennes första kull på 6 bebisar blev födda. Med mig i bilen hade jag bara Diana, efter henne vägrade ju Lillan krysta. För hon ville minsann inte ha fler ungar tyckte hon. Dessa 6 månader har gått otroligt fort.

Mini är en liten pärla som charmar alla som träffar henne. Hon är framåt och väldigt social. Hittar på en massa hyss hela tiden och emellanåt är hon lite klantig när hon springer och inte kan hejda sig.....titt som tätt missar hon VART hon ska hoppa upp, eller så springer hon rätt in i väggen för att hon inte hinner bromsa. Hon är otrolig på att fjäska för att få äta av min mat...för se mat är det bästa hon vet. Nästan, för tar jag fram hennes älslingsvippa så lämnar hon maten för den. Annars äter hon allt som serveras, både blötmat och torrfoder. Fast helst vill hon ha en smörgås, smör, skinka och ost på :)

Hennes vikt är faktiskt superbra, även om jag gnäller om den. Fast det är inte direkt vikten jag gnäller över utan att hon är så tanig (tycker jag) Hon är urvuxen. Jag skulle ju vilja att hon var knubbig...men det kommer. Hennes linjer är sena när det gäller knubbigheten och så....ser det även på Lillan. Och pappa Casper var ju inte heller någon jättestor katt trots att han var 6 månader OCH hane. Mini väger mer än dom båda vid 6 månader
Lillan vägde 2660g
Casper vägde 2962g
Och Mini väger idag 3108g...Hon har ökat med 414g på en månad. (sen ska vi ju inte glömma att hon fick magsjuka efter förra utställningen och gick ner sig en hel del hon också)


Hur som helst så är jag otroligt glad och stolt över Mini. Tycker själv att hon är superfin, oavsett vad alla andra tycker. Och att hon sen är en liten linslus är jag superglad över. Det är väl en av anledningarna att det blir så många bilder på just henne.




Först en bild på Mini när hon är 1 dag gammal. Och i stamtavlan heter hon Tawalli's Dionne Warwick. Hennes färg är chokladsköldpadd smoke




Bilder tagna nu på morgonen och Mini har hunnit bli 6 månader


















klicka på länken ovanför om du vill se fler bilder på henne och läsa om henne




klicka på länken ovanför om du vill se fler bilder på honom och läsa om honom


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck