Sidor

fredag 30 maj 2014

Flyttstädat!!

Duktiga mig. På måndag är det 2 veckor sedan jag började packa och nu är allt klart. Det enda som är kvar är lite porslin och grytor och det är sådant som ska upp till mamma dagen innan vi flyttar. Igår så började jag tvätta ur köksskåpen, och idag blev jag klar med alla. Visserligen hinner jag säkert ta trasan i dom 2 som jag använder fortfarande under dessa 4 veckor men det går ju fort. Kylen & frysen är sålda och jag har satt dit det gamla och även fått dit skåpet/skafferiet som var där tidigare. Fast överskåpet som ska vara ovanför kylskåpet nu får jag inte dit. Kan inte hitta det som ska vara inne i skåpet så jag kan skruva dit det, har säkert packat ner det i någon låda. Så jag får åka inom Jem&Fix i morgon och köpa nytt. Vill inte få skit för att det inte är fixat.

Imorgon så är det ju sista dagen jag kan köra BMW:n. Så jag ska till Gislaved och hälsa på Lisa och titta på hennes kattungar och dom andra katterna som hon har. Tänkte jag kunde träffa henne live innan Spanien. Och imorgon SKA jag ta det lugnt.....finns ju i och för sig inte så mycket mer jag kan göra nu. Men jag behöver återhämta mig för sen är det ju dax att plocka upp allt igen. Bara 4 veckor kvar nu :)

Bilder på mina älsklingar blir det idag igen :)


Lillan kisar som vanligt. Inte ofta hon får fram sina klotögon på bild
















Men Mini hon visar minsann upp sina vackra ögon. Älskar färgen på dom och formen.







Lådor ÄR roliga att leka i och på





Tomt och rent





1 kommentar:

  1. Hälsa Lisa och kolla på Zimba och DIva...Vi skall försöka få röven ur och komma ner någon dag men vet inte när. Kan bli flyttpackning åt mamma någon dag nästa vecka. Skall packa kartonger som hon skall ha med sig till nästa boende, när det nu blir men det är bäst att vara lite i förväg.
    Micke skall köpa möbler av mamma och det skall Anna också

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck