Sidor

fredag 9 maj 2014

Pinar de Campoverde

Jag har lurat er alla. Men så kan det bli ibland när man inte vet, eller när man inte har all fakta. Jag har inte all fakta nu heller, men nu vet jag lite mer än vad jag gjorde för några dagar sedan. Det är inte Torrevieja vi ska flytta till, stället heter Pinar de Campoverde,  och ligger ytterligare längre ner från Torrevieja,  nämligen cirka 15km. Så vi har nästan 10 mil till Alicante, lite närmare om man kör bakvägen. Det var därför jag inte fick ihop det när jag googlade på Torrevieja.  Benny sa att det var lika stort som Smålandsstenar där vi skulle bo och på bilder ute på nätet så såg jag ju att det var en riktigt stor stad. Och jag klagar inte, älskar verkligen stället som vi är på.

När vi kom hit så var det riktigt varm, inte så jag hade ont av det, blev inte ens svettig av att vara ute och gå. Men dom sista dagarna har det varit "taskigt" väder molnigt och soligt, cirka 25-28 grader. Badat i havet har jag inte gjort, vi var där nere en kväll och kikade. Men jag doppade fötterna och tyckte det var varmt och skönt. Vi har bara tagit oss ett dopp i poolen som vi har tillgång till och folk som såg oss trodde väl att vi var galna, dom tycker det är alldeles för kallt.

Detta inlägget blir mitt sista härifrån för tillfället. Tycker det är superjobbigt att blogga från en Ipad.  Dessutom känns det inte helt ok att vara här uppe hos våra vänner och låna deras internet. Men då jag gillar att blogga så måste jag ju få till ett par inlägg iallafall. För er som inte vet åker vi hem på onsdag den 14 maj. Och då blir det en massa bilder.

4 kommentarer:

  1. Det låter mysigt!

    SvaraRadera
  2. Aha, då får jag tittta närmare på var ni är. För vi bor inne i Torrevieja.
    Låter som om ni har det bra och det är ju så livet skall vara. Vi njuter till fullo av allt. Spännade och roligt för er att flytta ner.
    Och skall man inte åka så ofta mellan flygplatsen i Alicante och sin bosdad här så spelar det ju ingen roll med några mil upp eller ner. Vi åker ofta och tycker dte är bra att snabt kunna ta sih mellan flyet i Alicante och boendet här. Men kansle blir det något annat så småningom.
    Ha det gott!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck