Sidor

måndag 24 oktober 2011

Utställning dag 2

Idag var det mycket lugnare på utställningen. Inte lika mycket katter så allting gick mycket snabbare. Även idag fick jag mycket hjälp med mina katter, så ett tack till alla är på sin plats. Nämner ingen så glömmer jag ingen :-)
Och så skönt att det gick så lugnt idag då jag höll på att kollapsa av trötthet. Natten var likadan som den före, och vi 02-00-tiden var jag färdig till att packa alla mina saker och katter och åka hem för att sova, dra katterna och bara skita i allt.

Kullbedömningen blev lite av en repris från gårdagen....Jamies kull blev bästa kullen.
Även idag fick alla sina cert, och nu är Tindra Champion
Kurt och Fjodor blev slagna......IGEN..... som vuxna hanar av ingen mindre än Tawalli's Igor Stavinskij. Blev så glad för Maddes skull som inte fattade först att han slog mina hanar. När hon fick veta det hoppade hon högt.
Luna som idag blev 10 månader fick sitt första cert. Hon blev även idag domarens bästa och nominerd, men blev slagen precis som igår.
Domarens bästa blev också Olivia idag. Hon fick ett stort hjärta på sin bedömningslapp :-) och hon knep även BIV:et.

Domaren som dömde alla cameokatterna idag blev lite impad, han hade aldrig sett så många cameos på en och samma utställning. Oxana som jag inte ställde i egen klass var uppe hos honom också. Han hade sett att hon var med i kullen (han hade inte dom på sin bord) Men han frågade om han fick titta på henne iallafall. Och hans hjärta klappade extra för henne. Han tyckte det var väldigt synd att jag inte ställde henne, för hon var den bästa cameohonan idag. Hmmmmmm...................

En liten sammanfattning nu då.
Tindra som idag blev Champion idag kommer inte att ställas mer.
Kurt behöver 1 cert till för att bli Champion, sen får vi se vad som händer.
Fjodor har fått 2 av sina 8 cert till Europa Champion
Jamie behöver 1 cert till Champion, sen så ställer jag inte henne heller mer.
Luna behöver 2 cert till Champion.

Min fina Oxana




Någon bild på Igor fick jag inte men ett på Madelein som är en stolt matte till Igor (och Eddie)


2 kommentarer:

  1. Kul att det gick så bra. Grattis till det fina resultatet. Härliga och fina bilder. Grattis ännu en gång. kram kerstin

    SvaraRadera
  2. Grattis Lotta men så klart surar jag lite över att mina favoriter inte vann hela skiten :D Men roligt att det ändå gick så bra med alla katterna!
    Många kramar!
    Malin

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck