Sidor

fredag 21 oktober 2011

Många videofilmer

Nu är det snart dax att bege sig till Varberg och helgens utställning. Elle ja snart!!!! Jag åker om 4 timmar, men jag kommer inte att ha tid att blogga sen så det får bli nu.

Allting är packat och klart.....bara lite smågrejor kvar till mig själv. Ska gå igenom alla katterna en sista gång innan vi åker. Är mest nervös för Kurt som har fettsvans och det var något som kom fram efter badet. Han hade ytterst lite innan och jag förstod ju att det skulle bli en massa efter att man har varit där och pillat och stimulerat körtlarna, men jag trodde och hoppades att det kanske inte blev så. Men det är väl bara att ta det för vad det är och se glad ut. Ingen katastrof.

Jag är sjukt taggat inför denna helgens utställning. Det ska bli så roligt att träffa alla igen. Och då det är Brittspecial så kommer det ju extra många fina britter. Ska bli så kul att höra av domarna har att säga om mina kizzar. Extra nyfiken så klart på Kurt och Fjodor....och givetvis mina kullar. Hoppas dom inte rymmer :-) Jag harkameran med mig så klart, och denna helgen ska jag försöka fota lite också. Har ju inte gjort det dom senaste utställningarna........Lite filmer på bebisarna som ni kan njuta av över helgen så ni inte saknar mig för mycket :-)) Jag har visserligen mobilen med mig, men jag har inte en susning om hur man bloggar via den......lite att lära sig..... Just det.....OM nu någon skulle missa det så har jag med mig alla mina katter 14 är dom allt som allt. Befinner du dig i Varberg kom då och kika vetja!!!!




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck