Sidor

fredag 7 oktober 2011

Trött, trött, trött

Det är vad jag är just nu. Både fysiskt och psykiskt. Jag är trött då jag inte kan sova på grund av min värk. Vaknar varje natt vid 3-tiden och måste vara uppe en stund för att komma i balans med kroppen. Lagom till det kan jag inte somna om för då har jag en massa måsten. Och att försöka sova när jag vet att jag har det går bara inte. Och att vakna med en dundrande huvudvärk varje morgon (natt) nu och ta tabletter som frukost är väl inget att hurra för heller.

Sen är jag så trött på en massa folk.....folk som försöker med alla medel att få mig att sluta med min uppfödning. Jag har ju bestämt att dessa inte ska lyckas, men nu vet jag inte. Jag vet faktiskt inte hur länge jag orkar med dessa idioter (ursäkta uttrycket, kunde varit värre) Jag orkar bara inte skriva om det, den som vill kan ju ringa. Undrar vad alla skulle säga om jag satte ut mina katter för 2-3 tusen!!! Jag funderar allvarligt på att sluta, iallafall ta en paus från kattungar hur jobbigt det än blir för mig. Mycket att fundera över, men jag löser det väl på något sätt.

2 kommentarer:

  1. Mycket bottnar i den svenska avundsjukan! Stå på dig. Du vet ju vad du sysslar med jämfört med en del andra som bara har pengar som rättesnöre. Dom saker jag säger till dig bottnar mer i det psykologiska runt katterna/människorna - inget annat. Pengar har inte den betydelsen för mig. Det är väl och ve som styr. Därför har jag just nu lagt ned uppfödning - men inte för all framtid.

    SvaraRadera
  2. Nu vet jag inte riktigt vad som har hänt men skit i vad folk tycker och tänker. Gör det du tycker om att göra. Tycker absolut inte att du ska lägga ner kattuppfödningen bara för att vissa vill det. JAG hoppas att du snart mår bättre. Många kramar till dig. Kram Kerstin

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck