Sidor

tisdag 18 oktober 2011

Inför utställningen

Nu är det snart dax, det suger som bara den i utställningstarmen. även om det för tillfället är nervöst....som alltid....så är jag taggat till tusen. Ska bli så otroligt roligt att komma iväg, träffa alla kompisarna och få visa upp mina katter.

I söndags så var Mia här och hjälpte mig bada mina 5 katter som skulle badas......Guld värt, för utan henne hade det nog inte blivit av då jag inte klarar av det själv. Bebisarna badar jag ju inte. Igår så tog jag furminatorn och bortade ut Kurt riktigt.....han fäller ytterst lite, men nu så är det helt ok. Även Jamie fick sig en omgång. Och imorgon ska jag ta Fjodor och Tindra......såg att Tindra fällde nu när jag/vi var hos mamma och badade dom där. Och imorgon så får alla katterna en omgång med crisp över sig, likaså lite på torsdag och lite på fredag. Tror att det blir toppen på lördagen. Jag har alltså med mig 14 katter.....ifall det är någon som undrar :-)

Idag så har jag också packat klart väskorna som ska med på utställningen. Man lär sig med tiden så det är väl organiserat, det som ska upp sist ligger underst....då slipper jag en massa bös överallt innan jag får allt klart. Imorgon ska jag packa allt det som ska med upp till hotellrummet, mycket till katterna och lite til mig. Åker ju redan på fredagen. Lämnar först Fjodor och Tindra hos Johanna där dom ska husera, får liksom inte plats med alla i rummet. Sedan vidare till hotellet och fixar allt som ska fixas där......sedan vidare till Lassabacka Arena där utställningen är. Hjälpa till med det jag orkar att rigga och framför allt.....och det viktigaste för mig....klä burarna, 4 enkla och 2 dubbla. Bara jag nu inte har glömt något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck