Sidor

söndag 30 oktober 2011

Bland tomtar & troll

Tomtar var det meningen att någon av bebisarna skulle bli, men icke...det passade inte någon av dom att ha på sig tomteluvan, så dom får fortsätta vara mina små troll. Spelar egentligen ingen roll, mitt julfoto är ju redan taget ;-)
Tog lite bilder på katterna idag, blev inte så bra men det får duga. Får ju inget bra ljus då inte solen vill titta fram så jag fick ha golvlampan på för fullt. Att ta med blixt funkar inte, dom bara blundar då. Det blev många bilder tagna för utan blixt så blir det suddigt också. Till slut så orkade jag inte mer. Och då...DÅ kom jag på att jag har ju en extrablixt som jag kan vrida och vända på hur mycket jag vill. Men det var ju så dag då. Får se om jag orkar ta mer kort under veckan. När jag tömde kameran så såg jag också att jag fick med Mick på 2 kort som blev något bra så dom kommer med idag. Även en bild på mina nya köksgardiner :-)

Pierce har nu också en familj att flytta till, han ska iväg nästan 60 mil från mig. Erica ska ha honom och det känns väldigt bra. Är också så glad att hon gillar honom och kommer att använda honom till avel. Nu är det bara Patrick som är kvar, och så lilla Oxana.....







Mick Jagger






Oxana






Patrick






Pierce






Olivia







Luna






Priscilla








Grabbarna Grus/Bus Bill&Bull, Knoll & Tott...dom är tillsammans hela tiden :-)










Mina nya köksgardiner










3 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder. Jag tycker att dom blev bra. Har också en liten tomte luva någonstans som inte heller passar. Jättefina bilder på superfina katter. Ha det bra. Kram kerstin

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder att starta måndagen med!!! Vykortsstatus!!! Och så köksbilden ... har du koll på den lååååånga röda till vänster .... klättra i gardin??? eller ???
    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Duktiga kissekatter - man ska inte ha tomteluva förän i jul :-)!

    Snygga gardiner! Ser att du fick hjälp med att hänga upp dem ;-).

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck