Sidor

måndag 10 oktober 2011

Jamies bebisar 10 veckor

Under den gågna veckan så har dom ökat hur bra som helst i vikt. Förra veckan var det ju ite så om ni kommer ihåg det. Men då hade dom fått avmaskning och var lite dåliga i magen. Men nu så är det mer än bra.....Jag är supernöjd. För med tanke på HUR mycket dom äter så vore det ju konstigt om dom knappt gick upp i vikt, trots att dom är så aktiva

Under veckan så har jag tränat dom lite på att bäras.....detta med tanke på utställningen om är om 2 veckor (nervööööööööööst) Det går faktiskt rktigt bra, men det hinner ändra sig om 2 veckor. För tillfället så har dom kommit underfund med att dom kan springa ifrån mig om jag vill ta upp dom. Blir lite motion för mig när jag ska ta upp var och en av dom varje morgon för att gå igenom morgonrutinerna.....tvätta ögon, näsa, mun och kolla så dom inte är skitiga i rumpan. Men bara jag tar upp dom så går det bra, till och med när jag tvättar dom vid kranen där det är rinnande vatten. Det gör jag med flit så dom inte blir rädda för bad sen.

Det har inte blivit så mycket lättare att ta bilder på dom, så denna veckan är det inte alls lika mycket som tidigare. Men några blev det :-)
Fler bilder på hemsidan.


Deras vikter idag är
Patrick 1193g +202g
Pierce 1132g +127g
Priscilla 1170g +204g
Penelope 1103g +206g


Patrick





Pierce





Priscilla





Penelope







1 kommentar:

  1. Ja, du har så härliga bilder o filmer, Lotta. Det förgyller tillvaron efter jobbet varje dag! Försökte kommentera "Jamies bebisar 9 veckor", som är rent halsbrytande roliga ... men det var stört omöjligt. Vad säger BloggerBuz om det?
    Kram på dig och tack för kommentarer på min enkla blogg ... fick ju bloggfrossa i går rent av ...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck