Sidor

söndag 11 juni 2017

Guardian Angels

Det var tomt här redan i tisdags då 3 bebisar flyttade. I fredags flyttade ju Corinne och tidigare under dagen idag åkte Sophia hem med sin nya familj som kom i fredags. Så nu känns det jättetomt. Inga bebisar som springer omkring med mig efter sig. Nu är det bara Zira, Tussen och Sarah som får stå ut med mig. Har haft en helt otroligt trevlig helg med Helene & Björn, och givetvis sonen Oscar.

Zira verkar inte ha märkt att hennes ungar är borta. Det var likadant förra gången. Men jag såg att hon tyckte att dom var jobbiga med allt sitt spring dom sista 2 veckorna. Visst, hon kommer med möss i munnen och letar efter ungar med bytet (leksaksmus alltså) men det är inget som är ovanligt, det har hon gjort även när hon var yngre och inte hade ungar. Den som letar är Sarah. Hon saknar sina kompisar som hon har lekt med. Men det kommer att lugna sig om några dagar.


En liten trött Oscar ser på tecknat fredag kväll


Efter maten var vi så här trevliga. Mobilerna i högsta hugg. Nädå, skojar bara. Medan jag plockade undan så var dom på altanen och fick en stund för sig själva innan jag kom ut med kameran :)I morse kunde jag sitta ute en kort stund innan det var dax för frukost. Givetvis var jag bara tvungen att fota Sarah.


-Var är mina kompisar!!!!!

1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck