Sidor

onsdag 8 oktober 2014

Mini kuttrar med fläskläpp

Och ja....hur ska man tyda dagens överskrift då? Jo, När jag åkte till Sverige så fick Mini sitt sista p-piller. Alltså har det bara gått 2 veckor. Men jag tycker att hon kuttrar lite mer än vanligt. Natten som var så låg hon under vår säng....det var som att ha fåglar där. Vet inte om hon redan är på väg in i löp, tycker nog att det borde gå minst ett par veckor till. Hur som helst, även om hon går in i löp nu så hoppar vi parningen så hon får ha ett löp emellan först. I morgon ska jag till veterinären och beställa tid för fiv/felv testet så hon är klar när det blir dax.

Fläskläpp då? Mmmm. Visst har jag skrivit att mina katter är smarta men jag får nog ta tillbaka det. Trots att BÅDA har blivit getingstuckna mer än 1 gång så försöker dom ta getingar iallafall. Och denna gången så fick då Mini ett stick i sin underläpp. Fast njaaa....kanske hon är liiiiiite smart iallafall. För dom senaste gångerna hon har sett en geting så har hon sprungit in och stått innanför dörren och tittat ut. Hon mår precis sm vanligt, alltså äter och busar. Och ska visa mamma Lillan var skåpet ska stå. För hon börjar mer och mer vilja bestämma verkar det som.

Och kan ni tänka er!!! Under tiden som jag var i Sverige så försökte dom smita ut varje gång Benny släppte ut dom....alltså ut genom grinden. Och dom lyckades en av gångerna, Benny fick panik men vågade inte ringa mig förrän han hade fått in dom igen. Men sedan jag kom hem så visar dom inga försök till att rymma....allting är som vanligt. Lillan har gått ner under tiden jag var i Sverige med 102g, hon vägde idag 3597g. Mini har gått upp med 124g, idag väger hon 3876g.


Visst är Mini fin med sin fläskläpp














Och så några bilder på Lillan







1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck