Sidor

onsdag 15 oktober 2014

Cabo Roig & La Zenia

Hujeda mig!!! Den där Anngert alltså.....hon kör slut på mig :) Igår var det en dag en dag som gick i shoppingens tecken. Själv handlade jag inget, främst då jag inte har råd med något extra just nu. Men gissa om jag ska!!! Inne i La Zenia Boulevard har jag ju varit en hel del gånger men jag har inte varit inne i alla affärer, har helt enkelt inte funnits tid över, eller så har det sett så dyrt ut så jag har bara gått vidare. Att tiden inte har räckt till beror på att det är så stort. Men igår så var nog Anngert inne i dom mesta butikerna och kollade. Och jag var med...så klart. En av alla dessa var en affär där man kan handla smink....till otroligt låga priser. Och då är det ett känt märke som heter Kiko Milano. Det som jag gillade här var att t.ex vid varje mascara så fanns det en borste som visade hur den var. Och allt....ALLT fanns det prover på så man kunde testa. Till och med ett sminkbord ifall man nu orkade med det. Vid 14-tiden avslutade vi här inne med att gå och ta för för oss i Muerde La Pasta och deras goda buffé. Därefter åkte vi tillbaka till Campoverde för jag skulle till frissan klockan 14.30. Hem och in i duschen och sedan tillbaka till La Zenia :)
Och så fortsatte vi att gå runt och kika i affärer. Anngert säger att det är större än A-6 i Jönköping vilket jag inte kan svara på för att jag har inte varit där så ofta. Avslutade hela shoppingdagen med glass som Anngert bjöd på (hon bjöd på lunchen också)....som var så dyr så jag inte trodde det var sant....hade ingen aning. Bara för att det är Häagen Dazs.

Nu började det dra ihop sig och bli mörkt ute. Vi hade kanske ett par timmar till som vi kunde gå och ta oss en promenad ute vid stranden. Jag och Benny var ju där en snabb runda och kikade förra veckan av en speciell anledning och det är så vackert där. Givetvis ville jag visa henne denna underbara plats. Kameran hade jag med mig så det blev några bilder. Vi var där en bra stund tills jag tyckte att vi skulle åka. Att köra hem när det är mörkt är inget kul med all trafik.

I en av affärer där jag inte har varit inne tidigare såg jag denna väskan. Givetvis var jag bara tvungen att gå in och kika....och frågade om priset. Förstår ju att det är dyrt då det är Versace...men hallåååååå 1250 Euro (11463 kronor)








Detta är Muerde La Pasta :) ...lånade bilder











Och så den goda glassen som kostade runt 60 kronor






Över till Cabo Roig och strandpromenaden



Anngert poserar snällt :)






Lite av vyn vi hade







Egna privata ingångar ner till stranden är inte så tokigt





Så vackert.....







Utmed bergsväggen finns det ett ställe som dom inte har satt igen och här kan man se berget. Här håller också många duvor till. Dock lite svårt att få bilder på dom så  dom sitter långt upp och in






Restaurangen när man går upp vid en av trapporna och vyn därifrån










Största fikusträdet som jag någonsin har sett.....Anngert står vid också så ni ser hur stort det är. Och rotsystemet.....så vackert











Solen börjar gå ner och dax att ta sig hemåt.








3 kommentarer:

  1. Hvor skønt Lotta, glæder mig til efter
    Nytår, så må jeg bare til Spanien igen -:)) Gitte

    SvaraRadera
  2. Trevlig läsning som vanligt.Hälsa Angert om hon är kvar.
    Taito

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck