Sidor

tisdag 14 oktober 2014

Besök av Elisabeth och Anngert

Att ha besök här hos mig känns jättekul. Tycker om att få visa upp guldkornen. Sådant som man kanske inte ser om man är här som "vanlig turist" I fredags så var Elisabeth och hennes man Magnus här hos mig. Dom är på semester i Torrevieja och passade på att vara hos mig i fredags. Det var en underbar dag med massor av prat och sightseeing. Och även ett besök på restaurang. Blev så glad att dom gillade maten. Som jag inte fick betala....tusen tack för maten :)
Något annat vi hann med var också lerbadet i Lo Pagan. Och även det var mycket lyckat. Jag jag också med även om jag tyckte det var lite för kallt i vattnet. Hela dagen gick alldeles för fort.

På lördagen åkte jag till Alicante för att hämta Anngert som skulle komma på besök. Blev så glad att se henne. Vi har hunnit med att titta runt lite och igår var jag med henne också till lerbadet. Fast denna gången gick jag inte i. Klarade det helt enkelt inte för jag tyckte att det var alldeles för kallt. Så Anngert fick ta lerbadet själv.....även hon gillade det :) Innan lerbadet så hann vi med marknaden i San Pedro. Något bad i havet har det inte blivit, det ÄR kallt och det blåser. Fast det är skönt och varmt i luften (tycker Anngert) Igår hade vi runt 26 grader. Just nu på morgonen regnar det och är bara bara 15 grader ute.....kallaste morgonen sedan vi flyttade hit. Vi ska se om vi kan ta strandpromenaden i Cabo Roig. Och så tar vi en tur till La Zenia Boulevard.




Glada lerbadare, Elisabeth och Magnus







Precis klara med att få på sig leran


Här har det gått cirka 45 minuter och leran har nästan torkat





Så här såg Elisabeths arm ut när leran hade torkat




Ett dopp i saltvattnet var ju också ett måste. Men det var inte lika kul att få det i ögonen.









Lördag och Alicante flygplats





Anngert letar efter mig :)




Ännu en glad lerbadare





Även Anngert tyckte det var kallt i vattnet men hon hade inget val....hon var ju liksom tvungen att få bort leran :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck