Sidor

lördag 11 oktober 2014

Malva blev en Malve...

Hej!

Igår var det dags för de 7 små dvärgarna att åka till veterinären. Man kan säga som så att vi fick 6 av 7 rätt. Veterinären bytte kön på en av kattungarna. Det var vår rara Malva som enligt expertis inte alls var en tjej utan en kille. Han har därför nu fått namnet MALVE. Köparna har meddelat att han är varmt välkommen oavsett kön! Alla kattungarna fick igår sin vaccination och sitt chip. Dessutom gjorde hon en genomgång på dem, lyssnade på hjärtat, tittade på naveln, klämde på magen och tittade i ögon, mun och öron. Alla fick med beröm godkänt!

Ni som köper katt ur blomsterkullen ska som jag nämnt få rabatt hos Propet. Erbjudandet innebär 20% rabatt på ett köp (inte kattmat och kattsand) och gäller till den 31/12-14. Ni får i butiken även provpåsar på mat och sand. Om ni vill köpa något som inte finns i deras sortiment så kan de beställa hem, de brukar vara väldigt serviceinriktade! Kontakta Jenny och hälsa från mig när det gäller specialbeställningar. Det finns även fler produkter i butiken än på hemsidan, de kan inte skicka allt - det är därför. Jag har varsin personlig rabattcheck till er. Om ni vill ha den innan ni hämtar er kattunge så släng iväg ett mejl med postadressen så postar jag den till er.

Här kommer nu lite bilder. De första är tagna av Chilis husse to be. De saknar därför halsband men visst är de vackra! Jag ska nog be att få en fotoomgång på dem alla innan de flyttar.

Trevlig helg!
Christin

Chili

Tre i rad (jo titta noga) jag tror att det är Akleja överst och Scilla eller Lupin underst.

Chili och en syster, Scilla kanske?

Chili

Chili och Malve

Chili och ?

Mamma Olivia

Två sötnosar
Lupin

Malve

Scilla

Näva

Chili

Iris

Akleja
Vad tror ni att Scilla och Akleja tittar på?

Syskonlek med roligt plastband, de enkla leksakerna är de roligaste!

Men även mammas svans är kul! (Olivia gillar inte blixten så hon får alltid märkliga ansiktsuttryck!)

Iris

Näva

Chili

Malve

Scilla och Lupin

Scilla, Lupin och Akleja

Näva och Iris

Malve och Lupin

Näva, Scilla och Akleja







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck