Sidor

tisdag 7 oktober 2014

Hemma hos Stenkatten's

Torsdag 2014-09-25
Klockan ringde 4.00 och det var bara att stiga upp och ta oss en snabb kopp kaffe och sedan bege sig till Alicante för att hinna med flyget. Lite nervös blev jag först när vi närmade oss då det blixtrade och dundrade för fullt. Och jag var orolig för att jag skulle upp i luften. Men det gick bra och var väl lite häftigt att se det blixtra under mig. Väl framme i Göteborg City....Säve flygplats kom Lena och hämtade mig. På vägen hem till henne stannade vi inne i Göteborg för att hälsa på hennes dotter Lill sedan vidare till Ingared/Alingsås. Med ett stopp vid en pizzeria för att få med oss mat hem.

Väl i Ingared stannade vi först till hemma hos Lill för att se hennes katt "Nalle" som i stamtavlan heter Tawalli's Leonard Cohen, en stor kastrerad britthane som har färgen choklad. Därefter hem till Lena som då har stamnamnet Stenkatten's. Hon har fyra britter, dock var det bara 3 av dom hemma, en var ute på vift. Här finns Tawalli's Bruce Willis "Bus" blå hane, Tawalli's Cameron Diaz, "Mia" blå-vit hona och Tawalli's Leonardo Di Caprio "Kappi" en svart-vit hane

Efter lite mat och supergod efterrätt och massor av prat körde Lena mig till Borås där en annan Lena, Brembo britter väntade på mig för vidare "transport" hem till henne i Broaryd. Här blev det fika och massor av prat tills jag däckade och höll på att somna. Kunde dock inte somna med allt som surrade i skallen på mig. Det blev väldigt mycket på en och samma gång att komma "hem" till Sverige.

Här kommer lite bilder från denna dagen

Lena som var så snäll och hämtade mig i Göteborg





Tawalli's Bruce Willis "Bus"







Tawalli's Cameron Diaz "Mia"










Tawalli's Leonardo Di Caprio "Kappi"














Tawalli's Leonard Cohen Ägaren till "Nalle" är Lenas dotter Lill






1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck