Sidor

måndag 13 januari 2014

Utställning i Örebro

I förmiddags bestämde jag mig. Min första utställning inom Sverak kommer att bli den i Örebro som är den 15 & 16 februari. Fast det var nästan så jag ville fega ur. Är ju inte van vid så stora utställningar. På inbjudan så stod det att det kunde bli 600 katter per dag. Men men....Lika bra att ta tjuren vid hornen. Så jag anmälde mig till båda dagarna och jag kommer att ha med mig 3 katter, Jamie, Lillan och Ben. Dionne kommer fortfarande att vara för ung för dom måste vara 4 månader och hon kommer att vara lite över 3. Jag kommer att bo hos Lisa och Roy i Mariestad och förhoppningsvis kommer jag att ha med mig dom på utställningen som stöd :) Behöver ju livvakter....Nämen, behöver någon som jag känner bra. Beslutade även idag att Jamie ska få stanna och skräpa med mig här hemma. Givetvis så ringde det på hennes annons innan jag han ta bort den. Dom skulle höra av sig ikväll igen men jag har bestämt mig att hon får stanna.

Jahupp. Så var det den där lampan som jag köpte och som planerade ha i köket. Jag fick ihop den idag. Fast när jag öppnade kartongen trodde jag det inte skulle gå alls, men det tog bara ½ timme, kulorna tog knappt 10 minuter. Men tråkigt nog så var en av dom sönder så jag fick ringa Jotex och dom skulle skicka mig en ny. MEN....Jag tror att jag gjorde en miss med att tro att den skulle passa i köket. Snygg är den....jag gillar den skarpt. Men i kök passar den inte då den är för högt upp enligt min mening. Så jag ska kolla efter annat men inte via nätet utan jag ska åka till Värnamo en dag och se i lampaffären där. Vet att dom har en massa snyggt. Denna som jag har monterat ihop idag kommer att hamna här i datarummet.


Här är alla fortfarande inpackade.




Lampan är släckt




Och här är den tänd. Lite för stark men jag hade ingen svagare hemma


1 kommentar:

  1. Blir galen. Jag måste skriva mina inlägg här TVÅ gånger för första gången jag trycker på publicera så kommer det inte upp något. Lampan var sketa snygg men, som du skrev, den passar inte i köket. Tror att det blir bra i datarummet...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck